Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija zakaj mi nočejo igrati pesmi?

zakaj mi nočejo igrati pesmi?

Lp.
Iz Partisa sem dol potegnil pesmi.Potem sem si preko Nerota potegnil na prazen CD določene pesmi in sedaj lahko te pesmi poslušam samo ,ko vstavim CD v računalnik,v avtu pa jih ne morem poslušat.
Zakaj jih ne morem poslušat v avtu in tudi na prenosnem radiu ne morem poslušat?
Ali so tu kakšne posebne finte,ali moram kupit kakšen poseben prazen CD,ali sa pač ne da poslušat,ker sem dol “spekel”pesmi?
Hvala vam za odgovore,razlago.

Sicer se ne spoznam prav dosti, a mislim, da so pesmi zapisane v MP3 formatu. Jaz uporabljam programček, da to prepakiram v navaden format. Sicer pa počakaj še na kak drug odgovor.

Jaz imam GOGO MP3 programček.

Nisem ravno tu doma,samo kako naj si ta program dol potegnem?
No mogoče bo mi kateri podal kakšno lažjo varianto.Hvala.

Po tvojem nicku sodeč, ti bolj leži petje kot poslušanje. Starejši prenosni predvajalniki in predvajalniki v avtu ne predvajajo mp3, temveč samo t. i. audio zgoščenke. Torej boš moral glasbo posneti kot audio cd in kot podatkovni cd, seveda na račun števila pesmi – na audio jih boš lahko zapekel največ 18 – 20, odvisno od njihove dolžine.
Druga rešitev je seveda nakup novih predvajalnikov, ki podpirajo mp3 zapis. Prej pa posneti cd poskusi predvajati še kje. Ker očitno nimaš dosti izkušenj s snemanjem glasbe, lahko vzrok za tvoje težave tiči tudi drugje.

Tajfun,hvala za ne najbolj prijazen odgovor.
Res nisem najbolj “doma”v računalništvu,samo filme tudi dol vlečem s Partisa ,prekopiram na DVD preko Nerota in ta “pečen”film lahko gledam na bilokaterem DVD predvajalniku,ne samo na računalniku,glasbo pa recimo lahko poslušam samo na računalniku,ko vstavim noter CD.
V avtu imam tudi 2 pečena CDja ,ki so mi jih presneli drugi,in tista mi igrata,ko pa jaz poskusim,pa ne gre.
Računalnik imam star 2 leti od HPja,tako da tudi to ni verjetno ovira,samo verjetno bi moral imeti kakšen poseben program za te zadeve,ali kaj?
Je pa res,da sem tudi malo starejši (nekaj čez 40)in ne najbolj vešč računalništva,in tudi tu tiči vzrok,da se ne znajdem najbolj.

Tajfun ima čisto prav, ti pa poglej v nerotu, če ti ponudi možnost >zaključi CD< in ga zaključi, če ne,
ga lahko poslušaš samo na tvojem pcju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close