Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija RAW PARTICIJA na USB disku

RAW PARTICIJA na USB disku

POZDRAVLJENI

ZANIMA ME, KAKO LAHKO FORMATIRAM OZIROMA SPREMENIM SISTEM DISKA . ZDAJ JE RAW PARTICIJA IN NE MOREM NIČ NALAGAT NANJ. JE PA TO ZUNANJI DISK USB
HVALA

Relativno enostavno. Vtakneš kabel diska v računalnik, računalnik mora disk prepoznati in ga z oznako npr. “E Removable disk” postaviti nekam v raziskovalca. Tam z desno tipko miške klikneš nanj in izbereš Format.

POZDRAVLJENI

NE GRE, VSE SEM POSKUSU PA MI NAPIŠE, DA NE MORE FORMATIRAT

LP,

Pozdravljeni

Kaj bi še bilo lahko narobe, da se RAW particije na zunanjem USB disku ne da formatirat?

lp,

Zbriši particijo na ključku in jo ponovno kreiraj (FAT) – pazi, da je ne boš pomotoma zbrisal particij na kakšnem disku 🙂
Nato poskusi ponovno formatirat. Mora gret, je reku Mujo…
Poročaj Maverick!

NE GRE ! NE MOREM IZBRISATI NOBENE PARTICIJE, KER NE DOVOLI BRISANJA.

Kaj še lahko naredim?

Daj, napiši nam malo več podatkov, za kakšen disk pravzaprav gre. Je sploh že deloval? Kaj se je dogajalo z njim? Si ga kdaj izkljapljal brez varnostnega ustavljanja, to ga namreč lahko tudi trajno poškoduje? Tudi kakšni mehanski sunki ali premikanje med njegovim delovanjem, bi mu načeloma lahko škodili. Si poskusil s priklopom na drugem računalniku?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close