Najdi forum

ZAŠČITA PRED VIRUSI

Pozdravljeni!
prosim za pomoč. Že nekaj časa mi na prenosniku gori varnostno opozorilo. Ko grem v varnostno središče pa vidim, da mi pri zaščiti pred virusi piše:
NOT COMPATIBLE
ESET NOD32 antivirus 3.0 is on but is reporting its status to windows security center in a format that is no longer supported. Use the program’s automatic updating features or contact the program manufacturer for an updated version.

Prosim pomagajte mi, ali lahko kaj storim sama?

Hvala za vaše odgovore!
lpe

NOD32 ti je najbrž potekel in se ne posodablja več. Odstrani ga in namesti Microsoft Security Essentials, ki je brezplačen.

Tudi meni se isto dogaja , pa ne znam odstraniti tega -NOD32. Bi prosila , če mi je kdo pripravljen napisat potek odstranitev programa .

Hvala !
L.P.

vsak program odstraniš tako, da gres v start, nastavitve, nadzorna plošča in tam poišči – oddaj in odstrani programe, odpres to in zdaj najdi tisti program, ki ga moraš dat ven…torej ta tvoj antivirusni in to je to…nato pa na netu najdi katerega, ki je zastonj, mal zgoraj poglej, en je dal link do zastonj avira antivir, odličen je in ga lepo inštaliraj in imas spet za leto dni mir. čao.

krena,))
Hvala za nasvet !
Se priporočam , če ne bom kaj vedela za nasvet !
Lep pozdrav !
Čistilka

za kreno
napisano je za eno leto.
Ali to pomeni, da bo tudi ta program deloval eno leto in ga je potem potrebno zamenjati?
Ali lahko uporabiš ponovno isti program?
hvala
lps

Ti imaš plačljiv AV program NOD32 in je treba vsako leto obnoviti licenco ( € ). lahko si pa snameš kakšnega,
ki je zastonj in se vsako leto na novo registriraš vsaj pri AVASTu je tako, pa hitro ukrepaj, da ne ostaneš
brez zaščite.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close