Najdi forum

imam en majcen prenosnik MSI U90.WIND NOTEBOOK…
Ta račaunalnik ima vgrajeno kamero,Kamero sem našla tako, da sem šla na MOJ RAČUNALNIK,kjer je tudi možno najti trde diske, ali pa sem šla na TISKALNIKI IN FAKSI…
zdaj ne vem kaj se je lahko zgodilo, ampak ikone KAMERA ne najdem nikjer.Mi lahko kdo pomaga kako jo najdem, ali pa če jo je možno kako nazaj naložit.
Lepa hvala za pomoč

a res ne zna noben pomagat?

A si mogoče vmes kakšen drug operacijski sistem nalagala? Drugače si pa ponovno naloži gonilnik od kamere.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

PERO hvala ker si se potrudil odgov oriti
kje pa dobim gonilnik, in nič nisem nalagala
hvala še enkrat

Gonilnik imaš priložen zraven kamere,ali pa ga potegni iz interneta!

ja kamere ne najdem sem napisala, bi pa prosila, kje na internetu dobim gonilnike za ta računalnik

In kaj boš s kamero ? Če nimaš programske opreme, potem najbrž nič.

katere windows-e pa imaš.

Kamera ti pride v poštev pri:

– programski opremi kot je npr: Skype, MSN in podobno.

Ali si ti mislila – da bi npr. sebe posnela, ali pa domače živali in podobno, pa potem posnetek
shranila.

Najhitreje boš preizkusila – tako kot sem zgoraj napisal. Gonilnike imaš pa najbrž že instalirane,
drugače bi ti na začetku windows-i “težili”, da so našli novo strojno opremo in
da poišči gonilnike za kamero ?

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

program za kamerco za tvojo mašino pa imaš tukaj http://download1.msi.com/files/downloads/uti_exe/msi_qface_nb.zip

pa instaliraj in poglej če se vidiš

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Pritisni tipko Fn spodaj levo in hkrati modro tipko z znakom kamere v vrstici s številkami, s tem vključiš kamero.

MATJAŽ, šele zdaj sem vidla ,naredila in zadeva dela-NAJLEPŠA TI HVALA !!!!!!!

fotke lahko naredim in jih shranim, me pa zanima čle lahko kaj posnamem in shranim, ker v živo itak dela…hvala za pomoč !

Ko odpove vse, preberi navodila?

kje pa so navodila?

Eno vprašanje: imam prenosnik MSI Wind U90 in naj bi bila gor kamera. Vem kateri gumb je za prižgati kamero, samo, ko to naredim se nič ne zgodi. Kamero bi potrebovala za MSN. Ali mi lahko prosim kdo pomaga, kaj moram narediti, da se lahko pogovarjam v živo, če se sploh lahko pogovarjam.

ko je kamera vključena, greš na MOJ RAČUNALNIK in tam med diski najdeš tudi kamero, in klikneš na ikono kamera -se ti odpre in potem se vidiš, tudi slikaš se lahko kot fotografija in shraniš sliko v album MOJE SLIKE, ampak jaz ne vem kako se lahko posnameš in shraniš film.

Morda tule? http://www.msicomputer.com/index.php?func=downloaddetail&type=manual&maincat_no=135&prod_no=1533

Zanima me kje lahko kupiš računalnik brez navodil? Ali so bili računalniku priloženi vsaj kakšni CDji ali DVDji? Ponavadi so navodila na njih, če jih ni na papirju.

ja lepa hvala, je pa tolk enih tehničnih izrazov, ki jih z mojim znanjem ang. ne razumem, tko da mi zgleda ni pomoči…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close