Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Zbiram mnenja o Toshibinih prenosnikih

Zbiram mnenja o Toshibinih prenosnikih

http://www.mimovrste.com/artikel/1370057427/prenosnik-toshiba-satellite-l550-117-21-ghz

Je vreden tega denarja, se kaj kvari, ali je zanesljiv ima kakšne pomankljivosti? Imam še kakšno vprašanje, ki se ga sedaj ne spomnim.

Je vreden tega denarja,

— najbrž je

se kaj kvari,

— toshibe niso ravno znane po okvarah, je pa seveda vedno možno, zato podaljšaj
garancijo na 3 leta pa se ne sekiraš

ali je zanesljiv ima kakšne pomankljivosti

— mene osebno moti samo to, da ima samo 2 usb priključka
— ima 4 gb ram-a gor pa visto, katera izrablja 3 gb

drugače je pa ok zadeva, če odštejem, da ima ogromen 17″ zaslon, seveda je posledično
težak 3 kg – ampak če je tebi ok je pa tudi super..

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Toshibe so zelo dobri prenosniki. Ce pa bi bilo kaj narobe pa imajo toshibe no matter what garantie.
Pri prenosnikih je garancija pomembna, ker ko ga enkrat nimas vec pod garancijo in ti kaj “crkne” se ti ne splaca popravljat, ker te pride predrago. (osnovna plošča, grafična, monitor.)

Drugače, če te zanima imam rač. podjetje in prodajam prenosnike firme IBM, Toshiba in DELL.
Na voljo imam tudi tega, ki ga nameravaš kupit in sicer za 808€
Če ti bo mi lahko pošlješ zs pa se dogovorima.
Lp

Hvala Aragon za ponudbo in sem vzel naznanje kam se še obrniti. Trenutno si še ogledujem računalnike in ta toshibin model mi je zelo všeč in tudi kupujem za daljše obdobje nekaj let(5 let). “Velik” ekran me ne moti, v bistvu hočem imeti velik ekran.

Hej, sicer se na računalnike ne spoznam, ampak sem ga ravno zdaj kupovala in se že skoraj odločila za toshibo, ko sem ugotovila, da imajo praktično vsi ‘svetleč’ ekran oz se noter vidijo vsi odsevi luči za tabo itn. Mene je to motilo, zate ne vem.

Mi je bila tista garancija ‘no matter what’ pa ful všeč, samo mislim, da velja, če ga kupiš do 31.1.2010.

fajn kupi

Mi smo vzeli tega http://www.ceneje.si/racunalnistvo/prenosniki/do-17-zaslon/CX000F17BC_-_toshiba-prenosnik-satellite-l500-12p-dual-core-20-4gb-320gb-dvd-dl-156 – kar se tukaj sicer ne omenja, je kakovost ohišja, predvsem pa vodila (panta) pri ekranu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close