Najdi forum

Pozdravljeni!
Na novo sem naložil windowse, pa me zanima kateri antivirus naj si naložim (brezplačni). Do sedaj sem imel avasta pa se je kr dobro obnesel, čeprav se mi zdi da kr dost opočasni računalnik… sem pa videl da je nov Microsoft Security Essentials.. ali pa kakšen comodo internet security… za avg in aviro pa ne komentiram, avira se je sesuvala, avg pa ni najdel vsega.. sam to je že davno. kar se pa tiče požarnega zida pa nimam pojma, ali ga je sploh treba imeti, bral sem da imajo zdaj windowsi že dovol močnega da ni potrebe po dodatnem in medtek ko drugi pravijo da ga moraš obvezno imeti, kaj zdaj drži.. da ali ne?

Če imaš legalne windowse – potem kar Microsoft Security Essentials

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

ok, sm preveril ja mam legalne, a to pomen da mi ni treba nobenga anti spywera adwera virusa instalirat to je to in sm kao brez skrbi

Še en glas za Microsoft Security Essentials. To, da imaš legalno kopijo windowsov te žal ne odreži grožnje pred virusi in podobno golaznijo. Ravno tako moraš poskrbeti za zaščito računalnika in pri klikanju po internetu, instalacij aplikacij ter odpiranju emailov uporabljati zdravo pamet.

To, da imaš legalno kopijo windowsov te žal ne odreži grožnje pred virusi in podobno golaznijo

Težava je v tem, da pred instalacijo MS Security Essentials njegov setup naredi Validate
OS-a, zato vsakogar poprašam, ali ima licenčne Windows-e..

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

bi še jaz pristavila svoj piskrček…imam visto, ki je bila že naložena ko smo kupili pc…piše copyright…torej ne morem imet tega AVja ali ga imam vseeno lahko…

hvala

Komot, zakaj pa ne 🙂 Res, pa opažam, da starejše mlinčke kar opazno bremza – na novih tega niti zaznali ne boste.

oooo super hvala za info…

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close