Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Firefox odpiranje z desnim klikom v novem zavihku

Firefox odpiranje z desnim klikom v novem zavihku

Zakaj mi ne dela, iz orodne vrstice desni klik, odpri v novem zavihku mi prime in je OK, iz seznama zaznamkov, kjer ima vsak druzinski član svojo mapco pa mi tega noce narediti, in mi vedno odpre cez obstojeco stran, jaz bi pa rada imela odprto vec hkrati,… sploh mi ne ponudi odpri v novem zavihku.

Igrala sem se ze z nastavitvami pa ne vem kje je finta.

V verziji 3.5.7 to lepo naredi.

če sem te prav razumel sem odprl tri različne mape v ff, jih dodal med priljubljene in med
priljubljene v orodni vrstici.
ko kliknem z desno tipko si lahko izberem način prikaza, ali je to nov zavihek, ali novo okno..

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Sem preverila, tudi sama imam to verzijo. Ampak da ne bo nesporazuma.
Imam stvari v orodni vrstici zaznamkov, kjer desni klik deluje, ponudi opcijo odpri v novem zavihku in vse kar imam v orodih vrsticah zaznamkov lako hkrati odprem. Tu je OK.
V meniju zaznamkov imamo stvari vsak v svoji mapi. Nekatere pa le nametane v meniju zaznamkov. Tukaj mi desni klik ne prime. takoj odpre in gre čez trenutno odprto stran. Grrr.
Ali lahko preveris, kaksne so se tvoje nastavitve v nastavitvah zavihkov. Sama imam pokljukano prvo in četrto kljukico od petih. Jezi me to, ker mi je še pred kratkim to delalo, potem se je pa ff nekam izgubil, ga je moz ponovno nalozil in sedaj je on kriv,..Jebela!
Hvala za tvoj trud in resitev.

Mimogrede kako se na tipkovnici tega prenosnika hitro prestavim na konec vrstice t.j. tako kot na običajni tipkovnici END.

drži tipko ‘Fn’ spodaj levo in pritisni tipko ‘PgDn’ oz. ustrezno tipko na kateri piše ‘End’

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close