Najdi forum

FOTOKOLEDAR 2010

prosim, ima morda kdo narejeno predlogo za fotokoledar 2010? lani sem ga v wordu s pomočjo excellove tabele naredila sama, pa je bilo kar dolgotrajno, pa bi prosila za po,oč ali vsaj samo nasvet….
najlepša hvala

http://www.tkexe.de/kalender/install/setup_ca_en.exe

Povsem uporabna reč za take reči. Z malo modifikacije pa tudi piše po slovensko

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

Najlepša hvala, čudovit program-natanko to sem potrebovala.

res, stokrat hvala!

Jao, men pa ne rata 🙁 Kako se sploh uporablja ta program, ki ga tako hvalite? Nič ne odpre, kar zapira se…

Prej taka hvala programa, zdej pa molk 🙁

Oprosti, na tako vprašanje pa res ne moreš pričakovati kakega smiselnega odgovora. Če se niti toliko ne potrudiš, da bi zares opisala napako, potem ne vem, zakaj bi se drugi trudili in ugibali, le kaj nekaj ti ne gre.

Je pa pač tako, da programi sami niso “neki fajn pobje”, ampak so pač le orodja. Če pa nekdo ne zna delat z orodjem, pa to še ne pomeni, da je tisto orodje neuporabno.

Malo opiši, kake sistem imaš, si admin ali uporabnik z omejenimi pravicami, kaj in kdaj in kako se zapira, morda ob tem kaj sporoči, morda se zapre še kaj drugega zraven ( morda ti je pa ravno takrat zmanjkalo štroma ) itd. Morda se bo potem našel kak uporaben ( brezplačen) nasvet.

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

Še sedaj se mi kadi v sobi, tako si pameten. Kaj naj ti opišem, da sem sama svoj uporabnik in administrator z vsemi pravicami. Konfig sistema najbrž ne bo potreben, ali pa? Program se nič ne zapira, ga kar sama zaprem, ker ga ne morem uporabljati, karkoli kliknem… se ne zgodi nič. Tudi z Open si ne morem pomagati. Skratka, ne deluje…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close