Najdi forum

Napajalnik?

Namen imam sestaviti računalnik z naslednjimi komponentam in me zanima kakšen napajalnik naj kupim?

-Procesor INTEL ŠTIRIJEDRNI:
CORE QUAD i5 750,(4×2.66Ghz-3,2GHZ),8MB,LGA1156,BOX
-Delovni pomnilnik:
4GB-4096MB DDR3 1333mhz Dual channel
-Matična plošča:
ASUS P7P55,Intel P55,LGA1156,PCI-e,4xDDR3
8ch.zvok,lan mrežna kartica,CrossFireX,Sata,raid….

-Trdi disk :
1TB-1000GB,7200Rpm,Sata-2
-Grafična kartica DX11:
ATI RADEON HD4890,1GB-1024MB DDR5,,DVI,HDMI

lp

Ko so šaljivca vprašali, če igra golf, je rekel, da ne, ker še vedno seksa. Ta misel mi je prišla na pamet, ko sem prebiral zgornji prispevek. Torej ne sestavljam računalnikov iz ranga zgoraj naštetih komponent, ker že seksam.

Kakršenkoli napajalnik boš kupil, pazi le, da bo lahko napajal tudi tvoj nemajhen ego.

Sistemc, hvala ti za tako izčrpen odgovor. Res ne vem, zakaj tako nesramen odgovor, sem se pa ob branju njega spomnil na en zelo primeren odgovor za tebe, ki se glasi nekako takole:” Če nimaš kaj pametnega za povedat, je bolje molčati, ker lahko izpadeš bedak!” Zelo ti priporočam da se ga držiš, ker če takole po enem stavku okaratiziraš človeka, pol si res bogi.

Uživaj v svoji prepotentnosti!!

Grega137;

Kot jaz razumem, ti je sistemc hotel povedati, da imaš comp s katerim dostopaš do interneta (kako bi sicer sem poslal le te podatke). Torej moraš uporabiti le še par klikov, da najdeš že sestavljen računalnik s temi ali sličnimi komponentami in tam v specifikacijah pogledaš kakšen napajalnik je uporabljen.
Če tega podatka nisi sposoben poiskati na netu, kaj se lotevaš sam sestavljati comp?

LP
Dare

al pa to lahko pomeni, da ne smeš imet “boljšega avta kot ga ima šef”…hahaha..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close