Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija HP 6510b – ne predvaja divx avijev (video)

HP 6510b – ne predvaja divx avijev (video)

Inštaliral k-ite codec pack, odinštaliral, namestil Vista codec pack (ker je OS Win Vista), odinštaliral, namestil K-Lite codec pack malo starejše izdelave – pa nič. Še nikoli se mi to ni zgodilo.

Kaj bi še lahko bilo? Audio in podnapisi v bsplayerju dela OK, DVDji delajo ok, samo slike ni, če gledam filme/risanke.

Si poizkusil nadgraditi gonilnike za video kartico..

ps. kaj pa “filmčki” so pa v redu, če že risanke niso 🙂 (nesramen sem danes 🙂 🙂

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Filmčkov, bognedaj, nisem sprobaval, gre za notesnik od mladoletne sosede, tako da so Frančki kar v redu 🙂

Sem pogledal malo na HP support page, pa ni bogve kaj posodobitev, vsekakor pa release notes ne govorijo o mojih težavah. No, bom sprobal pa javim…

Mislim, da ne potrebuješ nobenih kodekov. Uporabi KMPlayer ali GomPlayer ali VLC Player – mora gret – je reku Mujo 🙂 Prej pa odstrani vso solato kodekov, ki so že nameščeni.

Poročaj!

Če uporabljaš BS Player (vsaj malce novejši) res ne rabiš nalagat nobenih codec-ov, saj ima že player vgrajeno, da uporablja (pa tudi downloada najnovejše codece). BS Player si “dol potegne” in interno inštalira vse potrebno za predvajanje!

Novi BSplayer je deloval, dodatno sem moral inštalirati še xvid codece.
Še DJ Umeka se znebim na začetku, pa bo.

tečno je sam, ker na začetku jamra, Da overlay ni kompatibilen z Aerotom… Bomo že.

Thx.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close