Najdi forum

zakaj mikrofon ne dela?

Malo sem pregledala forume ampak nikjer nisem našla nikogar, ki bi imel podoben problem, kot ga imam jaz.

Poskusila sem uporabiti slušalke z mikrofonom, toda mikrofon ni deloval, zato sem sprva mislila da so najverjetneje uničene slušalke, čeprav samo mikrofon ni delal. Kupila sem nove slušalke in ko sem jih priklopila, mikrofon spet ni delal. Po moje sem poskusila vse načine, ki bi lahko obstajali da bi mikrofon ponovno delal, toda uspeha ni bilo. Pregledala sem vse avdio nastavitve in vse naj bi delalo pravilno. Zanima me če morda kdo ve še za kakšno rešitev. Najverjetneje je nekaj narobe z računalnikom.

Hvala za pomoč 🙂

Pa si vtikač od mikrofona vključila v ustrezno vtičnico v računalniku (običajno je
roza barve) ?

ti je na tem računalniku mikrofon že kdaj delal ?

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Vtikač od mikrofona sem vključila v ustrezno vtičnico ja. :))

Na začetku je že delal ja. MIkrofon pa sem poskusila na drugem računalniku – tam pa dela.

daj poglej glasovne nastavitve v nadzorni plošči. tam je jeziček za mikrofon -> testiraj napravo, preveri jakost in ali je sploh ON

zivjo..jaz imam en probleem pa prosim ce kdo zna kej naj mi pomaga…preden sem kupila kamero z mikrofonom sem imela na racunalnik prikljucen mikrofon navaden za msn pa to..in zdaj sem ga spet priklopla na racunalik pa mi ne dela oz. ga jaz neznam naredit tak da bo delal..ker se zmeraj imam priklopljeno kamero z mikrofonom…hwala vnaprej

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close