Najdi forum

paketi Tuš

Ste opazili reklamo, če pri tušu vzameš tv, telefonijo in internet, da dobiš zravn LCD televizor za 1€?

Zanima me če ima kdo izkušnje z njihovimi storitvami? Zanima me predvsem za internet?

Hvala 🙂

Joj, nikar!!
Jst sem vzela pr njih v bistvu vse…mobitel, stacionarca pa še internet.
En cel kup težav, preden so mi priključl mobitel, pol so prhajale položnice za čas, ko še sploh priklopljena nisem bla.
Pol se je pa marca nardil, da nisem položnice za mobitel plačala 14 dni!!! Pa so mi najprej blokiral internet (ki naj bi bil 6 mesecev zastonj), naslednji dan pa še mobitel!
Mislim, da še elektro ne izklopi štroma, če položnce 14 dni ne plačaš…..

Skratka, men je 1000000000x žal, da sem sploh bliz tušmobila šla.
In takoj ko bom lahko jim vrnem vse pakete nazaj…

Sin ima le mobija, pa ga precej prekolne— Kolkor sem iz tega razvozlal, ne lovi ok, pa druge frke, če ga npr. kličem jaz iz 041 pa je včasih kar tiho, ne kliče sploh..

Imam mobitel pri njih – zelo zadovoljna.

Čimdlje od Tuša!

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Kaj pa majstri od T-2 ponujajo? A tudi večini šteka? Cenovno so menda kar zanimivi, saj ponujajo brezplačne klice med naročniki T-2, in sicer ne glede na to, ali kličete z mobija na stacionarno št. T-2 ali obratno. Glede na to, da je vse več naročnikov T-2, velja razmisliti tudi o tej novosti. Naročnina je le 4 evre.

Mi imamo s T2 v redu izskušnje. Štekalo je malo na začetku, pa ni bilo panike so urgentno uredili in šibamo dalje.Ja pogovori med t2 porabniki, ni boljšega dejansko ZASTONJ ob vseh podražitvah.

Tusmobil telefoni so vredu samo ker je tusmobil nov se nima tako stabilnega omrezja,glede interneta pa priporočam UPC Telemach, t2 pa pravijo da se vcasih internet kar izklopi,imam pa telefon pri tusmobilu pa je vredu in ni nobenih tezav

Kje si pa ti našel eno leto staro temo.
Na sploh opažam, da uporabniki radi brskajo za prastarimi temami ..

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close