Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Resetiranje računalnika med igranjem iger

Resetiranje računalnika med igranjem iger

Zdravo!
Imam problem…računalnik se mi namreč po nekaj minutah igranja iger kot je npr. Arma 2 resetira. To se ne dogaja pri vseh igrah npr. Virtua Tennis 2009 mi deluje brez problem…Računalnik se mi v Windowsih (imam naložene Windows 7 /64bit) nikoli ne resetira,ampak samo v igrah pa še to v tistih sistemsko bolj zahtevnih. Zanimivo je, da ko sem računalnik priklopil v drugo vtičnico je igra brez problema delovala uro in pol in računalnik se še vedno ni resetiral…Ob naslendnjem zagonu igre pa je po nekaj minutah igranja postal ekran črn računalnik pa še vedno prižgan – ampak v takem stanju da mi ne preostane drugega kot resetiranje (karkoli poskušam – ekran ostane še vedno črn).

Sam krivim napajlnik LC Power LC6550 /550W…vendar nisem prepričan zato bi se rad pred menjavo le tega prepričal, če je lahko problem še kje drugje….

Drugače imam v računalniku grafično ATI Radeon 4850 HD, 3 GB rama, Procesor: DualCore AMD Athlon 64 X2, 3100Mhz

Mislim, da razmišljaš pravilno. Ponavadi je to znak da je napajalnik ki se pri večji obremenitvi pregreje in resetira.

Jaz mislim da je mogoče res kriv napajalnik ali pa mogoče ker se ti računalnik pregreva sprobaj nabavit 600W ali pred tem sprobaj nabaviti boljši ohlajevalni sistem

LP

Wiper008

Preveri kakšne so temperature CPU in GPU, se višajo med delovanjem? Če so normalne, je verjetno nekaj narobe z napajanjem.

Napajalnik najbrž ni problem. najbrž bo pregrevanje procesorja ali grafične kartice.

mislim, da ni napajalnik..
namreč nove grafične požrejo ogromno energije, zato imajo dodatno napajanje 4pin, prav tako so podvržene segrevanju…
preveri vse konektorje na grafični, če dela ventilator..
mislim tudi da imaš “prešvoh” cpu za to grafično oz., zahteve igre ki jo imaš po prepustnosti so preveč za tvoj CPU…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close