Kako so lahko našli moj novi profil na YouTube, če pa nimam naloženega nobenega videa?
Prosim vas za pomoč in sicer me zanima sledeče:
Na starem profilu na YouTube imam težave z geslom, zato več ne morem gor. Pod videe sta mi dva osebka pisala žaljive komentarje. Nato sem si ustvarila nov profil na YouTube in kljub temu, da na ta profil nisem naložila nobenega videa, sta me ta dva osebka našla in me dodala pod Subscribers ali nekaj takega. Odkrila sta me v devetih dneh?
Kako je možno, da sta prišla na moj novi profil, če pa nisem še naložila nobenega videa?
lp.
Kaj sploh pomeni tale subscribe?
Na mojem starem profilu ta dva osebka nisem imela dodano pod suscribe. Ustvarila sem si že tretji profil in upam, da tokrat ne bosta odkrila.
Me bosta ponovno našla?
Sumim, da je ena oseba, s katero imam stike samo preko interneta, kontaktirala ta dva osebka in jima povedala moj novi profil. Samo ona je vedela za moj novi profil in jima je mogoče povedala. Ker pač nisem imela naloženega nobenega videa, sta me mogoče zaradi tega dala pod subscribers, ker tako pač lahko gledata, če imam naložen kakšen video. To se mi zdi ena izmed možnih razlag vsega tega, lahko pa je bilo tudi drugače.
Forum je zaprt za komentiranje.