Najdi forum

Prenosni pc

Pozdravljeni, sem v fazi kupovanja prenosnega računalnika in tu skoraj doktoriraš pri vsej ponudbi, zato prosim za pomoč, imate mogoče v uporabi znamko Lenovo, kako vam dela, kako se vam zdi….?

Hvala.

Stvar okusa, želja in potreb. Meni nekako bolj ležita Toshiba in Dell. Odločil in izbral boš pa sam. Tudi od cvenka je odvisno, kajne?

Dober dan vsem skupaj!

Zanima me, če bi lahko nanizali nekaj dobrih opcij prenosnikov v vrednosti do 500€. Pa ne me spraševat kaj želim, ker se tako zelo ne spoznam, da ne vem kakšen prenosnik bi mi ustrezal. Zgrešiti verjetno ne morete. Rabim ga za pisanje (word in podobno) glasbo, gledanje filmov, internet…nekaj v tem smislu. Torej do 500€.

Hvala za nasvete.

Lep dan/teden/mesec/leto/ne nazadnje tudi življenje 🙂

Dobro razmerje med ceno in kvaliteto in hkrati v želenem cenovnem razredu bu bil Acer AS5732Z-432G25M >>

Vabim tudi na ogled celotne ponudbe izbranih prenosnikov na [b]Trgovina.Over.Net >>[/b]

~~~ http://Trgovina.Over.Net Z nakupom podpirate brezplačne zdravniške nasvete.

Sam imam IBM / LENOVO z občasnimi prekinitvami (1x Dell, 1x Sony) že 20 let – služba in domače zadeve. Priporočam LENOVO: super razmerje med ceno in kvaliteto.

Razni Acerji in podobno … RAJE NE!

Kot v dokaz, kako so taki “nasveti” le pogojno uporabni – imam tamalega acerja, pa sem z njim povsem zadovoljen in tako niti ne razmišljam o čem drugem, saj mi ta omogoča vse, kar rabim

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

Če pa bi bil slučajno lastnik malega Acerja, ki je bil v garancijskem roku 4x na servisu: menjali so disk, mamo plato in še nekatere druge malenkosti, pa mu še zdaj ne morem zaupati v celoti. Kaj me čaka, ko bo potekla garancija, si lahko mislim… Zato En pameten, da se kar kadi, bi tudi tvoje mnenje lahko ocenili kot pogojno uporabno.
Če zaideš v pravo trgovino ali resno rač. podjetje, imaš na voljo bogato paleto prenosnikov, lahko izbiraš med več priznanimi znamkami, ceno pa določiš glede na svoj žep, želje ali potrebe.
Tudi nakup rabljnega notesnika je včasih dokaj ugodna rešitev, saj za smešno nizko ceno dobiš mašinco, ki je nova stala 2 do 3x več. Razlike med modeli pa se res pokažejo v drobnih malenkostih, ki jih večina kupcev niti ne zazna, dokler ne sede pred drug model, ali pa še tedaj ne. Zato: kar boste kupili, to boste imeli. Premisliti pa vendar velja, saj ne kupujete mp3 predvajalnika.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close