Najdi forum

Opravilna vrstica v XP

Majhna nadloga. Nehote sem naredil opravilno vrstico visoko za 2 običajni višini, kako jo spravit nazaj na normalno višino? Enkrat se mi je posrečilo, zdaj mi pa ne uspe. Če grem z miško na zgornji rob in ga potegnem dol, se skrije cela vrstica.
Novejši monitorji na prenosnikih so že tako bolj niski in je to malo moteče, ker zaseda nekaj višine.

Saj jo čisto malo premakneš navzdol, najbrž jo preveč premakneš, poizkusi samo mm

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

To sem poskušal pa ne deluje. Med Start in ikonami na levi strani so neke pokončne pikice kot za delitev med Start in ikonami, to je v redu, so pa ponovljene še enkrat pod zgornjimi kjer ni nič za delit, mislim, da se je treba teh znebit.

V opravilni vrstici odstrani vse jezikovne vrstice: desni klik v opravilni vrstici -> Toolbars -> odstrani kljukice pred vsemi “Language bar”. Ponovno štartaj PC in sedaj poizkusi nastaviti višino opravilne vrstice.

LP
Dare

Jezik sem izklopil že v nadzorni plošči pod možnosti jezika samo vseeno ni šlo enostavno potegnit dol vrstico. Ko to popravljam tudi naj ne bi bil odprt noben program, noben gumb v opravilni vrstici.

Sem spet na slepo poskušal in mi je uspelo znižat vrstico, pa ne vem več kako, nekaj sem premikal delitve v vrstici. Moram to naredit še nekomu na Windu, samo na srečo lahko upam. Zdaj vsaj vem da gre.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close