Najdi forum

audio datoteke

Pozdravljeni!
Zanima me če obstaja kakršenkoli način da na navaden audio cd zapečeš lahko več komadov kot običajno… na navaden cd gre npr. 16-20 navadnih komadov, ali obstaja kakšen način convertor, da stisneš nekako datoteko in vseeno zapečeš na audio cd s to razliko da gre pol gor ene 30-50 komadov in se bodo normalno predvajali?
Vem obstaja mp3 varjanta a to ne pride v poštev. V današnem času z to tehnologijo sigurno obstaja kakšen trik ali?

V teoriji bi bilo edino možno, če bi kar konkretno zmanjšala kvaliteto
zapisa audio pesmi – ampak tega najbrž ne želiš..

torej no go 🙂

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Ja sem probal skonvertirati mp3 v wma in sem s tem iz 4 mb prišel kar na 1 mb oziroma še manj in kvaliteta ni slaba, a ko sem v nerota dal da zapeče ni nič pomagalo saj on meri dolžino glasbe na minute in ne na velikost datoteke.. kar me je čist presenetil.. ali je to mogoče?

seveda,
glejte CD DA (compact disc digital audio) ima svoj vzorčni sistem in sicer je (upam da imam prav) 16 bit 44.8kHz (ali je 22khz??)..
se pravi kakršnokoli datoteko (mp3) potem nazaj “raztegne” in vedno tako znese kolikor znese -glede na dolžino komada!!

tako da NO GO!!
lahko pa vsako drugo sekundo/desetinko komada izrežete, pa imate manj sekund/komad!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close