Kdo ve ??
A bi kdo lahko pogruntal s katerim programom je sestavil ta DVD.Jaz namreč imam Pinnacel studio ampak nima takih effektov,kot ta katerega vam bom dal link.Oglede si lahko samo prve 2 min in boste videli 2-3 efekta.Zgleda mi zalo lep program.Rad pa bi izvedel samo s katerim je to programom narejeno (ime programa).Sicer sem imel Ulead studio 11,Sony Vegas Pro 9 in Pinacle studio.Nobeden od naštetih ni, saj nima niti približno takih efektov.Ali pa jih jaz nisem znal najti. Hvala za pomoč.
http://www.youtube.com/watch?v=WibhPbu0klM
Lahko bi bil tudi Pinnacle Studio. Hec je v tem, da Pinnacle ponuja cel kup takih efektov. Ti efekti so sicer na DVD-ju, ki ga kupec plača, vendar zaklenjeni. Za denar, ki ga daš za Pinnacle Studio dobiš samo nekaj osnovnih prehodov in efektov, celo vseh codecov za pretvorbo nimaš odklenjenih…. Da odkleneš dodatne stvari, pa moraš zopet seči v denarnico in za vsako stvar, ki jo želiš – dokupiti ključ.
V tem trenutku ti ne morem 100% zatrditi, da je to narejeno z Pinnacle Studiom (pred kratkim sem na novo inštaliral cel sistem, pa Pinnacla še nisem dal gor), vendar se mi zdi, da sem te efekte imel v svoji verziji.
LP
Dare
Forum je zaprt za komentiranje.