Najdi forum

sprememba v krivulje

Živjo.
Na majico bi si rad dal tiskat neko sliko ki je v GIF formatu. Tam kjer mi jo bodo potiskali so mi rekli naj jo spremenim v krivulje (v Corel Draw-u) da se pri povečavi ne bo izgubila kakovost in da ne bo kockasta slika.Kako naj zdaj to naredim?Nekaj sem že gledal in poskušal pa razen tone curve nisem našel ničesar-ta pa mislim da ni pravi.
Hvala.

Mislim, da gre za spremembo v vektorsko sliko, nisem pa prepričan.

Raje neumno vprašam, kot pa naredim neumnost.

Stric Corl to zagotovo obvlada, ampak mora biti poleg še kakšen Jaka,… ki obvlada Corlna.

Korl vsekakor zna, če le ni prestar. Gif najprej importiraš na prazen list, potem pa izbereš Bitmaps – Trace bitmaps. Potem je na voljo kup možnosti in nastavitev. Odvisno od originalnega gifa pač poiščeš take, da je vektorizirana slika čim bolj podobna originalu.

Vi in vas Corel in Photoshop. Ne ponujate teh graficnih programov ljudem, ki jim je še MS Painter neznanka in ki se z grafiko spoprimejo enkrat na dve leti.Kot so adobe produkti zakon in jih sam uporabljam vsak dan je na voljo morje enostavnih resitev in programov,namenjenih prav vsakemu laiku glede obdelave grafike.
Čeprav je najbolje izdelati vektorko sliko iz nule je tule tudi je online rešitev za take primere, kot je sprememba bitnih slik v krivulje. Če je gif kvaliteten ti ga bo v krivulje skonvertiralo skoraj v piko.
Zadeva je plačljiva, dobiš pa z registracijo v štartu tolko kredita da imaš eno konverzijo brezplačno.

http://vectormagic.com/home

Pa lepo majcko!

Saj ničesar ne ponujamo 🙂 Vse se plača. Navsezadnje bi mu to najbrž lahko napravil izdelovalec majic. Razne znake gotovo oblikuje sam, ali pa ima kakšnega študenta za to, kooperanta…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close