Najdi forum

outlook in FF

Outlook mi je pričel štrajkati. Da premakne sporočilo iz ene mape v drug, traja celo večnost, pri čemer mi zamrzne cel PC oz.
spletna stran. V primeru brisanja pošte, se dogaja isto.
Enako pri odpiranju priponk.Vse gre izredno počasi.

Skratka: outlook in Firefox (Mozilla), nista kompatibilna.
Firefox deluje povsem normalno v primeru, da outlook ni
odprt.

Kje naj iščem vzrok?

Lepa hvala za vsak namig.

Naj dodam, da vso pošto brišem sproti. Res pa je, da jo je
veliko. Je možno, da je pomnilnik prepoln. Kaj storiti?

Še enkrat, hvala.

Normalno ni da računalnik zmrzuje pri odpiranju pošte. Če outlook pobere preveč računalnikovih sredstev potem tudi programi ne delajo vredu.
Brisanje pošte ne izbriše pošte iz datotek v katerem se hrani pošta. Program jo samo ne prikaže več. Za pravo brisanje posameznih sporočil iz teh datotek je potrebno pognati Strjevanje map. To je pri velikih imenikih dolgotrajken proces, sploh če računalnik ne dela vredu.

meteorx

hvala za odgovor.

Goraj opisani rešitvi nisem bila kos tako, da sem poklicala računalničarja, kateri pa, kot kaže, ni našel pravega odgovora, saj se mu je PC, pri iskanju napake, vedno bolj sesuval. Baje takega primera še ni imel.
(torej ga ni poznal)

Mape, kot si napisal, sem brisala. Mapa ‘poslana sporočila’ je bila težka 1 GB, o mapi ‘izbrisana sporočla’ bolje, da ne govorim, žal pa je bil autluk ,brisanju navkljub, še vedno nezaželjen gost, FF strani.

Mene bi predvsem zanimalo zakaj je bil prenos poštnih sporočil iz ene v drugo mapo tako naporen in zakaj je moral ,ob tem prenosu,
mirovati cel PC, vključno z autlukom ? No, po nekaj minutnem čakanju, se
je pošta, sicer prenesla. Žal pa to ni rešitev.

Končna rešitev je sesutje windowsev in nova instalacija. Se že izvaja.

Še enkrat hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close