outlook – kako naj vem, če je prejemnik prebral sporočilo?
V razmislek. Marsikdo smatra to “teženje” o potrditvi branja direktno za teženje, klikne ” ne pošlji” in ? Kaj s tem pridobiš? Ti ne dobiš odgovora, da je on prebral mail, njemu se zdiš pa najmanj tečna, če že ne kaj hujšega.
Če ne bodo izrecno kliknili na tisto na tisto potrditev ( kar najverjetneje ne bodo), potem se bo zgodil točno zgornji scenarij. Ti ne boš dobila zagotovila, obenem pa bo velika verjetnost, da so mail dobili.
Če smatraš, da ne dobijo tvojega maila ( iz kakršnegakoli razloga ) pač ostane le še direktno vprašanje preko telefona oziroma osebno.
Spodobni e-poštni programi po določenem času odgovorijo, da sporočila ni možno oddati. Če tega ni, je sporočilo verjetno prišlo na pravi naslov in je verjetno tudi prebrano, verjetno pa se je prejemnik naveličal stalnega gnavljenja s potrjevanjem, da je pošto odprl. Tudi jaz imam tega počasi dovolj in bom verjetno takim osebkom začel pošiljati še dodatna sporočila, da sem prebral njihove velepomembnosti.
Poleg tega, da imajo nekateri to opcijo stalno nastavljeno, je tudi vsako njihovo sporočilo “Visoko pomembno (High priority)”. Japajade.
Hvala za odgovor. Jaz pri vsakem pošiljanju sporočila preverim, če imam slučajno vklopljeno funkcijo “visoka pomembnost”. In res samo zelo pomembna sporočila tudi označim kot taka. Res je, da če pač nekdo ne želi prebrati sporočila in nanj odgovoriti, pač ne bo odgovoril. Mi je pa malo čudno, da nam je lokalni časopis redno objavljal brezplačne oglase, zdaj že en mesec pa nič več. Pa v časopisu piše, da je elektronski naslov tak, kot ga imamo tudi mi navedenega pod “stiki”.
Bo res treba poklicati po telefonu.
Forum je zaprt za komentiranje.