Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija a se da izsledit lokacijo iz maila

a se da izsledit lokacijo iz maila

mene pa zanima če se da odkrit lokacijo maila,če mi kdo pošlje sporočilo,namreč sm eni punci poslal paket po pošti pa ga ni prevzela,zgleda da se mal zajebava k naroči pol pa nič,poštnino pa plačaš dvakrat,pa bi jo prou rad dobu da se mal pomenva

Seveda se da.. le da je za to potreben določen postopek, kateri vključuje predvsem sodišče.
Torej, če je tista deklica storila kako kaznivo dejanje, jo bodo lahko izsledili, če ga pa ni… je pa lahko to le šola tvoji naivnosti

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

ja naivnost gor al pa dol,vsak se kdaj opeče,sodišča so pa itak toooook hitra da še penzije nebi dočakal haha

Ja.. za “navadne državljane” je sicer net nekako “anonimen” – se pa vsak dostop beleži, obstajajo seznami, naslovi… le da do njih pač ne more in ne sme vsak. Če je pa reč zanimiva za sodišče, so pa lahko prav kmalu gospodje v modrem na vratih.. 😉 je pa seveda tu največji poudarek na ČE.

V kolikor legalno pošiljaš dovoljene reči po pošti, boš le moral nekoliko spremenit način internetnega poslovanja.

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

Večina podatkov se shriva v headerju maila (kateri isp uporablja, kateri mail program,…).

Sem se pa tudi sam enkrat tako nasmodil in po pošti pošiljam samo še po predhodnem nakazilu. Žal, eni so taki pra**i, da nekej naročijo in potem ne prevzamejo. Da ne rečem, da je potem težko še kakšen mail napisat (magari zlagan), v smislu ugrabili so me vesoljci, pa nisem mogel prit, šel sem v luksuzni hotel v dubaj, pa jim ni delal internet,…
Poštenost je danes čedalje redkejša vrlina. Žal.

Sem kar nekaj kupoval v USA, Angliji, Franciji, Nemčiji, Nizozemski.
Povsod pošljejo blago šele, ko jim nakažeš denar oz. ga oni prejmejo.
Doslej še vedno od vseh prejel naročeno oz. plačano. Včasih tudi še kaj
zraven za povrhu.
Zato najprej plačaj potem pa dobiš naročeno blago.

Riziko je tako pri prodajalcu in kupcu. Če prevzameš po povzetju se lahko prodajalcu zgodi zgoraj opisani primer, če pa plačaš vnaprej se pa lahko zgodi, da ne boš videl ne denarja niti naročenega izdelka. Vsak takoj pomisli na sodišče. Sodni postopki so dragi in skoraj vedno presežejo vrednost naročenega blaga, zamudni in tudi zelo neprijetni!

POPRAVEK: …… Če PLAČAŠ po povzetju se lahko prodajalcu …….

Pa je kdo prebral tale post???
Saj ji je poslal po pošti, torej ima že njen domači naslov in gre lahko k njej in ji pove kaj si misli o njej.
Če ga je že z naslovom našajbala, naj drugič pred pošiljanjem preveri naslovljeno osebo, ali je ista kot naročnik ali ne. Lahko tudi objavi mail te osebe v opozorilo drugim..

Ljubezen je večna

Eh, Edi, pozabil si na možnost, da si je tudi naslov izmislila…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close