Najdi forum

kolešček na miški

Zanima me, kje nastaviti, kako hitro ta kolešček premika stran navzdol. Sedaj dela namreč tako počasi, da me že prst boli od skrolanja. V control panel, pri nastavitvah za miško ne najdem te nastavitve: samo za desni, levi klik in kako hitro naj se premika puščica… Mogoče kdo ve?

Miške so sedaj že zelo poceni, najbolje, da si kupiš novo. Nekatere imajo tudi zelo trd kolešček; druge spet mehkega, ki lepo drsi in se mehansko ne zatika. Ponekod imajo razstavljene delujoče rač., pa lahko malo poskusiš pred nakupom. Pogosto se dogaja, da poceni miška dokaj dobro deluje – seveda je možno tudi obratno.

Gargi, moj kolešček že dela ok, se ne zatika in je nasploh priden.Samo malo počasi premika stran, if you know what I mean?;-)

Verjetno v control panelu … mouse options, vertical scrolling. Mislim, da je default 3 … probaj na 6 ali več.

Lp, Goran

Nimam opcije vertical scrolling… Pod buttons imam samo right/left handed, Double click speed, Click lock, pod pointers tudi ni 🙁 Imam pa označeno Wheel mouse on port2.

Katero miš pa imaš?

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Iščeš wheel če imaš za nastavit ..

Zapri glodalca v omaro in hajd po novo miš. Problemov, ki jih navajaš, nima skoraj nihče…. tko da… Al pa si pri sosedu izposodi njihovega mišona za 5 minutk, preden greš v nakup. 🙂

Verjetno potrebuješ nove/prave gonilnike za tvojo miš.

(Izgledalo naj bi približno takole)

Lep pozdrav

takšno okence bi morala imeti in klik kolo

Mora biti pa res ena leva miš. Večina danes ne potrebuje za osnovno delovanje prav nobenih gonilnikov. Glede na ceno mišk, škoda vsakega nadaljnjega truda z njo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close