Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija ozvočenje preko računalnika

ozvočenje preko računalnika

Imam računalnik, zelo dobre zvočnike posebej. Kako bi jaz mikrofon priklopil tako, da bi šel zvok iz mikrofona preko računalniških zvočnikov… Kdo ve?

Hja, mikrofon priklopiš na mikrofonski vhod zvočne kartice, izhod pa na tape vhod ojačevalca…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Ja, ok… Sam a je nujno potreben ojačevalec? Sej to me zanima, je možno tudi brez tega?

Brez ojačevalca ne gre.
Iz računalnika gre ven dovolj moči le za slušalke.

Verjetno neumestno vprašanje: ali imaš res navadne zvočnike ali so računalniški zvočniki (torej imaš zraven še kabel za elektriko)?

Ker drugače brez ojačevalca ne bo šlo, pa še kakšen kos programske opreme vmes bo potreben na računalniku… npr. moja hči za prosto petje uporablja KaraFun

Hehe, ma, ne no, tolk pa nisem čez les… mam računalniške zvočnike…
Aha, ok… pol morm nabavt ojačevalc… Hvala.

No, če imaš računalniške, imajo ojačevalec že vgrajen. To pomeni, da ga ne rabiš kupit posebej…:-)))

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Kakšen rabljen receiver bi bil najbrž v redu, tako, da imaš zraven še radio (veliko jih prodaja, ker kupujejo surround receiverje). Ali pa samo ojačevalec….

Ja, sam, Pero, kako pa pol zvezat, da bo zadeva funkcionirala?
Kam moram kakšen kabel priklopit… Nimam pojma…

Še vedno ne razumem, kaj točno bi rad.
Imaš le rač. zvočnike ali še kakšne druge posebej ?

Tisti ojačevalec v rač. zvočnikih ti ne bo poganjal kakšnih večjih.

Če imaš le rač. zvočnike, potem mikrofon priključiš na zvočno kartico, kjer je narisan mikrofon, zvočnike ( računalniške ) pa na izhod zvočne kartice.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close