Najdi forum

čudna reč

Sredi dela (seminarska v Wordu, čist nezahtevno) se mi pojavi obvestilo, ki je v prilogi.
Ko kliknem v redu se ne zgodi čisto nič, samo zvok več ne dela. Pravzaprav, zvoki ki jih “proizvaja” program (zaustavitev win, zvoki ob obvestilih) še delajo, glasba in film sta pa nema.
Istočasno mi prekine povezavo na messengerju, ampak se potem sama brez težav spet vzpostavi.

Ko resetiram računalnik, zvok normalno deluje, dokler se spet ne pojavi obvestilo in vse zgoraj opisano se ponovi.

To se zdaj pojavlja kakšen teden in mi gre na živce.

Driverje za zvočno sem vrgla dol in na novo inštalirala, pa ni nič bolje.

Kakšna ideja?

Win XP.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Mogoče RAM-i….?

Win XP, SP 3

Procesor: intel pentium dual 2 GH
RAM 1 GB

Na RAM-e bi posumila, če bi se to dogajalo pri težki obremenitvi računalnika, ampak 15 strani teksta v Wordu ni neka obremenitev …

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Obremenitev nima s tem veze.
Obremenitev vpliva predvsem na procesor.

Z neta se downloada program, ki testira RAM.

Lahko pa prvo probaš z obnovitvijo sistema na točko, ko še ni bilo težav.

kar sigurno je kakšen virus preglej računalnik z antivirusnim programom in pa poženi še Spyware Doctor pa bo vredu.

lp

Danes mi je izvrgel še tole (priponka)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close