Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija izbrisan (formatiran) dokument

izbrisan (formatiran) dokument

Se vnaprej opravičujem za mojo neumnost in nevednost. Računalnik sicer veliko uporabljam, v tehničnih stvareh pa sem čisto bosa.

Zaradi težav z virusi mi je prijatelj formatiral disk. Ali nekaj podobnega. Skratka izbrisal iz računalnika vse in naložil nove Windowse. Pred tem sem shranila vse pomembne dokumente razen enega,ki sem ga imela le na namizju in ga zato zgrešila pri kopiranju.Ta dokument si zelo želim nazaj. Ali je to sploh možno?

Se sekiram že ves dan. Če se komu da odgovoriti na tako banalno vprašanje bom zelo vesela. Da vsaj vem pri čem sem. Ali sploh obstaja kakšna možnost ali ne.

Obstaja samo je zelo draga.

Getmydataback je ime programa.

Je pa težko verjetno da se bo datoteka še lahko restavrirala, glede na to, da je bil disk po formatu prepisan z novimi windowsi. Razen če se na istih sektorjih, kjer je bila datoteka, še ne nahaja noben drug nov podatek. No, probat ni greh.

Tale Getmydataback program. Ali je samo za profesionalce. Na koga se lahko obrnem za pomoč.

Pa še to. Kaj to pomeni drago? Kakšen rang v evrih?

Hvala za odgovor.

Če ga rabiš, mi sporoči prek zasebnih sporočil. Vsi programi so malo bolj napredni.

Lp, Goran

Prijatelj, ti je namestil Windowse in najbrž tudi vse ostalo. Iskanje izgubljene datoteke po vsem tem lahko primerjaš z iskanjem igle na seniku.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close