Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Epson Sylus DX4200 – skener – probleeeem!!!

Epson Sylus DX4200 – skener – probleeeem!!!

Ocitno sem totalni idiot. Ne morem skenirat pa da se ubijem. Zadeva je sledeca: imam epson stylusa dx4200 (priner, kopirc + skener). Vse dela super, edino skenirat ne morem. Ko kliknem ikonico EPSON Scan, mi napise: EPSON Scan cannot be started. Please use the Troubleshooting Assistant to solve the problem. Do you want to open the Troubleshooting Assistant?

ZNORELA BOM. Ne najdem v totem trablsuting asistentu NIC uporabnega. Sumim da mam narobe nekaj pri povezavi (Local or Network connection).
Se komu kaj sanja kaj morem naret? LEPO PROSIM?

Local Network Connection nima nobene veze s skenerjem. Zakaj pa ne dela, pa ti ne morem rečt, ker nisi navedla nič konkretnega. Na tak način ti lahko pomaga kvečjemu kdo, ki ga ima in je imel enako težavo. Pojdi po navodlih, sicer pa servis.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pozdravljeni Besnaaaaa Evo včeraj se je pri meni pojavil isti problem kot si ga imela ti s skenerjem. Mučim se že 24 ur zdaj pa sem prišel še na internet , da vidim če ima še kdo tak problem pa da ga je rešil. A si ga mogoče ti? Prišel sem do zaključka da je z Epsonom vse ok saj mi na drugem disku deluje skener normalno to pomeni da je nekaj narobe od včeraj z visto kaj pa ne vem. Če mogoče že več odgovor mi napiši, da ne nalagam ponovno winse. Lp

Tudi jaz imam Epson stylus DX4200,tudi sam sem imel enak problem,pa sem zbrisal in še enkrat naložil program za epsona.Ker mi še zmeraj ni delal,sem poiskal driverje za skener in jih ročno naložil.Mislim da so problem driverji za skener!!!!!!!!!

NAPAKA ODKRITA

Nobeni novi gonilniki ne pomagajo to sem naredil kar nekaj krat no saj pri meni ni pomagalo. Najprej sem odstranil vse kar je bilo od epsona v ,,programi in funkcije,, potem sem šel v register in odstranil vse, kar mi je našlo pod epson potem pa na novo namestil gonilnike iz epson strani. DELUJE

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close