Najdi forum

nakup računalnika

kupila bi nov računalnik, pa me zanima, kje so tako dobri in še
prenesejo vse podatke na tvoj novi računalnik, ki ga kupiš pri njih.
hvala
sem iz lj.

Saj to ni nobena umetnost – pekač imaš sedaj verjetno tudi na tem PCju, lepo si gor zapeči direktorije (mape) fotk, dokumentov, muzike… V bistvu bi to že morala imeti, kaj ša če kdaj crkne disk ?
No, običajno to začnejo delati ko jih 1x to doleti; povem iz prakse 🙂

cec, kako si to predstavljaš, če ima nekdo npr. 300 GB podatkov? 🙂

Mimogrede.
Priporočam, da si raje kupiš prenosni računalnik. Porabi 90% manj elektrike. Je veliko bolj praktičen. Jaz ga veliko uporabljam na terasi, kar pa namiznega veliko težje. In še veliko bolj ekološko je.

Še nisem srečal kaj takega, pa sem jih že kar nekaj ušimal 🙂
Govorim pa o pomembnih podatkih, ne kakih filmih ali muziki.

TUdi pri nas bo treba v nakup. Smo se pa odločili, da raje vzamemo staro škatlo pa z več spomina, ker je cenovno mnogo ugodnejša varianta. Imamo komaj leto star lcd, precej dober, če ga prodamo, zanj ne dobimo skoraj nič.
Cec, kaj praviš, ali naj raje kupimo prenosca? Jaz moža itak prepričujem v to (prenosc je ja fensi, lohk še na sekretu bereš mon), on pa stalno nazaj, da se jih trenutno še ne splača kupovati.DA zakaj bi kupil toliko slabši računalnik, če imamo lahko zmoglivejšega. Sploh, ker ga rabimo samo za v stanovanju.

Midva imava enega stacionarnega in en prenosnik…

Ko bova kupovala novega bo vedno prenosnik… tudi mati se je odločila za prenosnik (sem ji svojega posodila pa je ugotovila kolk je fajn)…

Zame ga čez prenosnika ni…

Moj novi prenosnik je pa že 4 dni na servisu, k sem že drugi dan virus fasala. :((( Na tegale starega nikoli – z enako uporabo in enakim protivirusnim programom.
Nesrečna. :(((
In še bolj bom, ko bom videla račun. :(((

Pravkar sem kupila prenosnika, doma imava stacionarca in mož službenega. Tudi sama sem hotela prenosnika in ni ga čez kamot :))) Pravkar na pol ležim na kavču ob pisanju tega posta, kar prej na stacionarcu vsekakor nisem mogla. So pa tudi že tako zmogljivi prenosniki, da zame vsekakor ni bilo nobene dileme.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close