Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Računalničarji prosim pomoč..težave z MSN-jem!!

Računalničarji prosim pomoč..težave z MSN-jem!!

Včeraj sem naložila novo verzijo MSN-ja in od takrat me noče povezati oziroma vpisati..Javi mi da najbrž je neka nastavitev v proxy oz.požarnem zidu…Mi lahko kdo svetuje kaj bi to lahko bilo in kako naj odpravim težavo?

Hvala in lep pozdrav

Če ti ga blokira požarni zid:

control panel
windows firewall
exceptions in tu ga odkljukaš

to je osnova ali prvi korak :)))

obkljukam ali odkljukam? zdaj je bil namreč obkljukan in sem ga odkljukala…ampak me še vedno ne vpiše. imaš kakšno idejo kaj drugega bi še lahko bilo? net mi dela normalno…

Obkljukaj…dovoli izjemo, če ni obkljukano, ne poveže…

evo sem obkljukala,pa še vedno ne poveže…pišuka me jezi,pa ravno danes ko ga nujno potrebujem:( še kakšna ideja kaj bi lahko bilo narobe?

lp

ha ha ha
daš klukico 🙂

Torej ni požarni zid.

Kaj pa, če bi enostavno odprla tisto osnovno verzijo, ki jo imaš z windowsi?
Tudi ne dela?

Katero zaščito imaš še na računalniku?

Če je pa zelo nujno:) pa lahko tudi kar preko spleta klepetaš:

http://webmessenger.msn.com/

imam še amis zaščito….
ma mi je čudno da ne dela no,ne vem kaj mu je:(
ja hvala kitty sem se pol na web msn spravla,ampak vseeno bi rada spravila v red moj msn….
klukica je pa že bla prej..tko da s tem nč ni blo narobe…

Prejšnja verzija dela?

Pa še tam kjer imaš nastavitve od amisa vse preglej ali obstaja seznam dovoljenih-prepovedanih programov.

Še eno možnost imaš. Zbrišeš msn in ga na novo naložiš. Pri novem nalaganju bodi pozorna na kakšno opozorilo ali dovoliš zagon tega programa. Navadno te namreč vse te zaščite vprašajo kaj želiš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close