Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Predčasna prekinitiev-internet

Predčasna prekinitiev-internet

ali ima kdo izkušnje s predčasno prekinitvijo pogodbe za internet. Pogodbo sem sklenila za 2 leti, vendar je pokritost na našem koncu tako slaba, da ni za nikamor. Sem že enkrat poskusila prekinit, pa mi niso ugodili. Zdaj ga pa že 2 meseca ne uporabljam več in me res jezi tistih 20 EUR, ki jih moram plačevat.

Hvala za vsakršen nasvet!

Lep dan!
Vera

če si sklenila za 2 leti in ob tem nekaj dobila-kot na mobitelu npr. telefon, moraš biti tako dolgo, kot ti narekuje pogodba oz. lahko prekineš prej, samo plačat moraš izdelek, ki si ga dobila. Upam, da sem razumljiva. Verjetno si nekaj dobila, ker če ne bi, te ne bi obvezovalo 2 leti.

nisem nič dobila, razen čipa za računalnik, na podlagi katerega naj bi internet deloval…

Poglej pogodbo, kaj ti noter piše o prekinitvi, koliko prej jih moraš pismo obvestiti.

Pa en lep dan želim, Joan

nič ne piše, saj pravim, da sem že enkrat poskusila, pa so me skenslali, češ, da hitrost res ni ne vem kakšna, ampak da zadostuje potrebam.
Jaz pa sem prepričana, da se da in da so kakšne zanke, sam da jih jaz žal ne poznam.

pa ne morete pusti, da tako pometajo z vami.

če hočete prekinete, če ste vezani, plačate penale (v mojem primeru je bilo 40€). ne morejo vas kar skenslat.

mf, bi prosila, če mi lahko na kratko navedete, kaj ste v dopisu navedli, da vam je uspelo.

Hvala!

obrni se na varstvo potrošnikov.
kateri ponudnik je to? Najdi tudi splošne pogoje poslovanja pri njih, verjetno so objavljeni na spletni strani.

Simobil Vodafone, sem šla malo pogledat, edino na kar se lahko sklicujem je, da ne izpolnjujejo svojih pogojev (prepočasen internet), ampak kot že rečeno, sem tako že poskusila, pa so me zavrnili.

Kot je napisala mf. Če imate kakšne obveze v pogodbi vam lahko to zaračunajo zaradi predčasne prekinitve. Ne morejo pa odbiti možnost prekinitve.

Pošlji jim izjavo o prekinitvi pogodbe z njimi z recimo 1.2.2009 To poščlji obvezno priporočeno s povratnico! Samo priporočena pošta ni dovolj.
Razlog odpovedi je nedelovanje interneta oziroma delovanje pod slabšimi pogoji, ki so ti jih obljubili pri podpisu pogodbe.

Od takrat pač ne plačaš veš naročnine. Oni ti bodo pa že sporočili, če imaš kakšne obveznosti do njih.
Če se ta čip odmontira jim pošlji tudi tega.

ne plačat naročnine mi je začasna rešitev, potem bom pa dobila opomin, dodatne stroške, pa še kakšno sodišče…

Takrat nam je to vse T-2 uredil.

Dobili samo položnico za kazen/penale.

eno je neplačat, drugo je neplačat po prekinitvi za katero imaš v roki povratnico.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close