protivirusni program
Jaz sem zadovoljna z NOD32, kar nekaj let že imam njihovo zaščito. Je tudi on-line zaščita, pomeni, da non-stop čisti/pregleduje vse mejle, ki pridejo v računalnik.
Tudi jaz sem imela v preteklosti težave z virusi, ampak zadnjih nekaj let, odkar sem naročena na NOD32 zaščito, je pa mir.
Najprej kupiš licenco, nato pa jo samo obnavljaš vsako leto.
Ne, sploh ne. Na njihovi spletni strani si malo preberi, kaj sploh ponujajo. Nato jih pokličeš, malo povprašaš, če želiš, da boš bolj prepričana. 🙂
Drugače pa greš kar pod naročila in naročiš 1 enouporabniško licenco. Poslali ti bodo mejl z vsemi natančnimi navodili, in to je to. Ni treba biti strokovnjak, namestitev je povsem preprosta. Navodilo te tudi vodi, kam vpišeš uporabniško ime in geslo (ni treba prepisovati, vse kar prekopiraš, da je lažje), nato vse deluje samo, povsem avtomatično.
Ob letu te bo sistem opozoril, da ti bo licenca minila, in tedaj plačaš samo obnovo, ne več nove licence, obnova licence stane 40 % redne cene.
Meni je fajn, sem zadovoljna, deluje tudi, ko sem (bila) v tujini. 🙂
Sam uporabljam NOD32, je ok in požre malo sistemskih sredstev, prav tako pa iz spleta lahko komot potegneš free AVG antivirusni program
(basic verzija) . Par klikov in špila 🙂
Če si na netu prek SIOL-a, imaš leto dni brezplačni antivirusni program BitDefender za en PC, s katerim sem zaenkrat (knock, knock) več, kot zadovoljen.
http://www.siol.net/spletne_storitve/varnostni_paket.aspx
lp
pri siolu imaš možnost inštalirati bit-defender na dva osebna računalnika – brezplačno
z njim sem zelo zadovoljen, v 3 letih še novbenega problema
poleg tega pa je dobroimeti še nekaj proti spyware programom, trojancem in tem smetem (ki ne spadajo v kategorijo “čistih” virusov), npr.: ad-aware, spy boot search & destroy, windows defender
Forum je zaprt za komentiranje.