Najdi forum

protivirusni program

S katerim protivirusnim programom ste zadovoljni?
Virus mi je skuril skoraj nov računalnik, za popravilo sem dala skoraj polovično ceno novega in zdaj imam namen nabavit licenčno verzijo – ne free verzij.
Prosim za vaše izkušnje.

Jaz sem zadovoljna z NOD32, kar nekaj let že imam njihovo zaščito. Je tudi on-line zaščita, pomeni, da non-stop čisti/pregleduje vse mejle, ki pridejo v računalnik.
Tudi jaz sem imela v preteklosti težave z virusi, ampak zadnjih nekaj let, odkar sem naročena na NOD32 zaščito, je pa mir.
Najprej kupiš licenco, nato pa jo samo obnavljaš vsako leto.

Nataša Purkat, moderatorka foruma Al' prav se piše Lektor'ca | www.lektorica.si | info@lektorica.si Prosim, uporabljajte iskalnik!

Hvala, Nataša, tudi na servisu so mi svetovali tega.

Je kaj zakompliciran za uporabo? Ker nisem nek računalniški strokovnjak. 🙂

Ne, sploh ne. Na njihovi spletni strani si malo preberi, kaj sploh ponujajo. Nato jih pokličeš, malo povprašaš, če želiš, da boš bolj prepričana. 🙂

Drugače pa greš kar pod naročila in naročiš 1 enouporabniško licenco. Poslali ti bodo mejl z vsemi natančnimi navodili, in to je to. Ni treba biti strokovnjak, namestitev je povsem preprosta. Navodilo te tudi vodi, kam vpišeš uporabniško ime in geslo (ni treba prepisovati, vse kar prekopiraš, da je lažje), nato vse deluje samo, povsem avtomatično.

Ob letu te bo sistem opozoril, da ti bo licenca minila, in tedaj plačaš samo obnovo, ne več nove licence, obnova licence stane 40 % redne cene.

Meni je fajn, sem zadovoljna, deluje tudi, ko sem (bila) v tujini. 🙂

Nataša Purkat, moderatorka foruma Al' prav se piše Lektor'ca | www.lektorica.si | info@lektorica.si Prosim, uporabljajte iskalnik!

Super, hvala.
Sem videla njihov priročnik za namestitev, pa je res za telebane. 🙂

Da je obnova licenece potem toliko cenejša, pa nisem vedela. Fino!

Sam uporabljam NOD32, je ok in požre malo sistemskih sredstev, prav tako pa iz spleta lahko komot potegneš free AVG antivirusni program
(basic verzija) . Par klikov in špila 🙂

http://free.avg.com/

jaz imam AVG, dela super, virusi mi še niso prišli do živega 🙂

cec, ampak najbrž je NOD32 bolj zanesljiv?

Raje dam 25 evrov na leto, kot pa spet 10 toliko za popravilo. :(((

Ma, iz tega lahko narediva znanstveno razpravo – ni nujno da če je plačljiv, da je 100%. Kot pcjaš nimam zadržka niti pred AVGjem.

Tud jaz bi prejšnji mesec podobno napisala za Aviro, ki sem jo uporabljala 7 let brez vseh problemov… Do zadnjega virusa, ki ga je Avira sicer zaznala, ne pa dovolj uničila.

Pa si lahko naložim ta AVG, če imam že Avast?? Da mi ne bo računalnika sesulo?

Ne, nikar ! Na pcju mora biti samo en antivirusni program !

In kateri je boljši: AVG ali Avast?

Če si na netu prek SIOL-a, imaš leto dni brezplačni antivirusni program BitDefender za en PC, s katerim sem zaenkrat (knock, knock) več, kot zadovoljen.

http://www.siol.net/spletne_storitve/varnostni_paket.aspx

lp

Nas tudi varuje BitDefender, so mi naši IT-jevci v službi rekli da je eden ta najboljših. Ali si pa nabaviš apple, tam pa ne rabiš antivirusnega programa 😉

pri siolu imaš možnost inštalirati bit-defender na dva osebna računalnika – brezplačno

z njim sem zelo zadovoljen, v 3 letih še novbenega problema

poleg tega pa je dobroimeti še nekaj proti spyware programom, trojancem in tem smetem (ki ne spadajo v kategorijo “čistih” virusov), npr.: ad-aware, spy boot search & destroy, windows defender

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close