se ugasne po 3 sekundah
Imam problem!!računalnik se ugasne po cca 3 sekundah.Ko sem včeraj hotel kopirat film na USB disk je računalnik zmrznil.Danes sem ga vklopil nazaj in se vklopi samo 3 sek cca.
Nato sem porbal staknit vse diske in cdrome vem z napajanja in matične-ISTO.Vzel najprej en ram ven in še drugega(zamenjal)-ISTO.Grafično sem proval na drugi matični dela,isto rami.Napajalnik sem tudi menjal.Temperature procesorja so bile prej v mejah normale.
Drgač je računalnik delal 24 ur na dan in je prihajalo do blu screan vsake 3 dni cca.
Najbrž je kaj pri matični.Ali je lahko kaj drugega še,ko jaz nisem pomislil?Če je imel kdo podoben primer ali ve kaj bi lahko blo prosim za kakšen nasvet.
Matična:Asus M2N-SLI DELUXE
Procesor:AMD athlon 64 X2 4200
Grafična:Asus 7600GT
RAM:Corsair CM2X512A 2 krat
Poglej malo kondenzatorje na matični. Zadnja leta dajejo vsi totalnen šrot gor in se že po nekaj letih napihnejo. Potipaš jih od zgornje strani, in če so napihnjeni navzven, je to najbrž kar to, da je matična fuč.
Se dogaja kar pogosto.
Ravno prejšnji teden sem popravljal en PC, kateremu se je iz enega kondenztatorja že kar cedilo. Sem ga zamenjal, pa je računalnik spet deloval naprej. Se pa to (vsaj finančno) ne splača.
če kaj pomaga
https://slo-tech.com/forum/t284045
ram?
Forum je zaprt za komentiranje.