Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Ne morem odpirati vseh slik na netu

Ne morem odpirati vseh slik na netu

Imam manjšo težavo, namreč ne morem odpirati vseh slik – recimo sem gledala na portalu Nepremičnine, tam so ponudbe za prodajo stanovanj in zraven so tudi slike stanovanj in se mi nekako ne zdi logično, da se ne bi dale odpirati oz. da bi bilo to zablokirano, saj je ja v interesu ponudnika, da tisti, ki je zainteresiran, slike tudi vidi. Tako da sklepam, da je težava pri mojem računalniku.Prosim, kaj mi je storiti? Verjetno sem sam kaj nevede “začarala”.

Poskusi, ali se odprejo v drugem brskalniku. Katerega uporabljaš?

Windows Internet Explorer, sem so hotela namestiti tudi drugega (druge), vendar mi sistem v računalniku to preprečuje. Ne vem, če sem se dovolj jasno izrazila, ker jaz pa računalniki …

Moraš biti prijavljena kot administrator.

A mi lahko razložiš, kaj to dejansko pomeni.

Slike na tej strani se ti odpirajo v novem oknu, to odpiranje pa povzroči Java skripta (kot en programček, ki se zažene v tvojem brskalniku). Glede na to, da, kakor berem spodaj, ne moreš inštalirati programov, je možno, da imaš nastavljeno visoko raven varnosti. Mimogrede ali imaš službeni računalnik in se nanj prijaviš s službenim uporabniškim imenom in geslom?
Poskusi v IE tole (imam angleškega):
– meni Tools/Internet Options
– zavihek Security
– zgoraj (select security zone) Internet/Local intranet/…/… klikni Internet
– premakni drsnik “Security level for this zone” bolj dol na “Medium-high”

Sith, hvala, imam že urejeno. Gre za domači računalnik, ki pa ga uporabljam tudi za službene namene, tako da nam včasih kaj porihtajo naši fantje, amapak sem mislila, da bo šlo, če postavim vprašanje na forumu, hitreje. Mi je pa v tolažbo tvoja teza o zaščiti, ker zmeraj “paničaram” glede tega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close