Najdi forum

povečava slike

Zanima me, če obstaja kakšen program, ki bi z njim lahko povečala sliko in jo potem tudi izostrila, ker če to naredim v slikarju ali picture in fax vieverju ali kakšnih podobnih programih je zelo slaba resolucija.

Če je slika že v osnovi s slabo resolucijo, je ne moreš povečati.
To ni možno ,da bi sliko slikano s telefonom povečala in izostrila, da bi potem bila takšna, kot iz dobrega fotoaparata.

Take finte vidiš samo v ameriških filmih, pa te je verjetno malo zaneslo…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Pero si pozabil na .svg oz. vektorske slike?

Od kdaj pa Slikar odpira vektorske slike?????
Pa povej mi, kje kupiš tisti fotoaparat, ki snema takšne….

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Pero, XXX ni omenjala samo slikarja. Prav tako ni omenila, da bi rada povečala prav sliko, ki jo ustvari mobilni telefon!
Ostali pregledovalniki slik lahko .svg format povečajo, izgube kvalitete so pa zeeelo majhne. Takšen privzeti pregledovalnik premore tudi Windows. (nisem mislil slikarja)!

Citiram:
—————————————
Napisal: XXX
Datum: 09.12.2008 18:41

Zanima me, če obstaja kakšen program, ki bi z njim lahko povečala sliko in jo potem tudi izostrila, ker če to naredim v slikarju ali picture in fax vieverju ali kakšnih podobnih programih je zelo slaba resolucija.

—————————————

-> Vesele praznike!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close