Najdi forum

Narobe priklopljeno

Pred pol leta sem imela računalnik pri serviserju. Pokvaril se je disk, ki so ga zamenjali, že ko sem ga prinesla domov pa se je pokazalo, da je serviser nekaj narobe priklopil in sem ga odnesla nazaj.

Zdaj sem opazila, da tudi slušalk in mikrofona ne morem uporabljat, tam kjer je vtičnica gleda neka plastika ven. Poleg tega pa je z zvokom naenkrat nekaj narobe, enkrat se sliši, drugič ne, tretjič kot da je vse nekje v daljavi.

Sumim, da je serviser kar nekaj stvari narobe priklopil, na žalost sem to opazila šele zdaj, ko mi že vse crkuje. Ali je povzročil kratek stik ali kaj, ne vem ker nisem strokovnjak. Sem pa jezna.

Ali bom zdaj po pol leta jaz plačevala njihovo napako? Kaj če ne bo priznal, da je on kriv?
Prosim za hiter in nujen odgovor, kaj naj naredim?????

Za kateri računalniški servis gre?

Markus, zaenkrat tega ne bi povedala. Prosila bi le za kakšen nasvet, kaj naj naredim, sem obupana.

Nesi nazaj v servis.

Ne vem, zakaj nekateri skrivate nesolidne izvajalce. V interesu vseh uporabnikov je namreč vedeti, koga se izogibati. Ali pa bi jih mogoče rada nagradila za njihovo delo?

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close