Najdi forum

Pozdravljeni!

Prosila bi za pomoč, in sicer me zanima, kako bi lahko prenesla mp3 muzike iz račulanika na mobilni telefon (nokia 3120) preko bluetootha? kakšen je postopek?

Hvala za odgovor!

Lahko preko kabla ali bluetootha če tvoj telefon omogoča bluetoth moraš tudi na računalniku imeti USB bluetooth in mislim da je program NokiaSuite potem to konektaš in to je to.

Hvala za napotke, vendar imam še vedno probleme. Na telefonu imam vključen bluetooth “ON” in tudi telefon je viden ostalim napravam. Problemi so na računalniku – downloadala sem nokia PC suite, zagnala program, vendar, ko hočem zagnat povezavo bluetooth, mi javlja: te vrste povezave ni mogoče uporabiti. Preverite, ali je na voljo vsa strojna, programska oprema in gonilniki. Kaj sploh manjka na računalniku, da se ta povezava ne more izpostavit? Kabla pa na žalost nimam.

Hvala za odgovor!

pa imaš na računalniku tist modri zob? Vgrajen ali posebej preko usbja? Morda rabiš kak gonilnik za ta zobek – ponavadi pride priložen na kakem cdju.

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

Ko se program zažene, ima čarovnika za vzpostavitev povezave preko modrega zoba. Pogoj, da bo stvar delovala je, da računalnik vidi telefon – torej vključen modri zob na telefonu in nastavljen na vidnost.

Kateri prenosni računalnik, lahko iz kakšne nalepke prepišeš ime izdelka in kataloško številko (ponavadi na spodnji strani notesnika)?
Aja, če nimaš notesnika, vprašanje, če ima stacionarni računalnik bluetooth vgrajen… V tem primeru pa res svetujemo kabel, najbolj ziher.

Obstaja pa še tretja možnost, prenašanje kartice, če imaš v računalniku čitalec kartic. Ampak ta je malo štorasta.

Hvala vsem za informacije! Imam namreč stacionarni računalnik in očitno mi je manjkal bluetooth vmesnik. Sedaj dela vse.

Lep pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close