Kakšen prenosnik?
Spoštovani,
nameravam kupiti prenosnik za domačo rabo. In sicer, imam že hišni računalnik, vendar v nadstropju, kar se pravi, da moram za vsako stvar v mansardo. Poleg tega je mož tudi dosti na hišnem računalniku.
Zato bi vas prosila, če mi lahko svetujete kakšen prenosnik kupiti bolj z namenom uporabe neta ali za pisanje kakšnega dopisa.
Kakšne karakteristike naj bi imel tak računalnik (procesor, disk, spomin….) oz. na kaj naj bom pozorna pri nakupu le-tega.
Hvala za vaše nasvete!
Jaz pa bi kupila računalnik hčerki za 11.rojstni dan, a se v prospektih niti malo ne spoznam na opcije ,ki so opisane. Rada bi prenosnega (ne profesionalnega), ampak ne najdražjega in ne najslabšega, na kaj moram biti pozorna oz. mi lahko kdo konkretno svetuje katerega in kje naj kupim?
Hvala za odgovore
Seveda je ogromno različnih potreb, želja, možnosti in temu primerno tudi veliko različnih modelov prenosnikov. Sam imam tamalga Acerja Vaš link, katerega odlika je poleg zelo nizke cene tudi izjemna prenosljivost in hkrati dovolj velika uporabnost na terenu. Doma ga pa pač priklopim na zunanjo tipkovnico, miško in monitor in tako je tudi delo z njim povsem udobno. Je pa seveda potrebno vedeti, da za kake igrice to ni – sam pa na njem počnem vse, kar pač rabim.
Kdor pa pač rabi več, si mora omisliti dražjega, večjega in predvsem težjega 😉
Forum je zaprt za komentiranje.