Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Sony Ericsson K530i in Samsung SGH-Z240

Sony Ericsson K530i in Samsung SGH-Z240

Če imate katerega od omenjenih, kako ste z znjim zadovoljni? Jutri grem kupiri enega od njiju pa ne vem, katerega naj izberem.

Mož ima zdaj en teden sony eriksona in je navdušen (prej je imel nokio). Všeč so mu meniji, fotoaparat (si je kupil ta mobitel tudi zato, ker upa, da bo ustrezal njegovim fotografskim potrebam in je zaenkrat zadovoljen), kamera (enako kot fotoaparat), baterija od prvega polnjenja še ni bila prazna (pa res veliko fotografira).Priporoča(m).

Sm za Sony Ericssona. Super telefoni.

Vsekakor S.E.

Tudi jaz sem za S.E.

Imam K530i.Zelo OK tel. za subvencionirano ceno.Zelo zadovoljen, edinole spominsko kartico je treba dokupiti, ker ima premalo notranjega spomina za slikanje v največji ločljivosti.Slike, ki so slikane na dnevni svetlobi so za silo kar uredu, tudi za razviti na 10x15cm.Na ebayu me je spominska kartica prejšnji teden s poštnino prišla 12.79eur, v treh dneh iz nemčije.

sony ericssona ti predlaga je super . slike dela ok ko jih da na com. so še lepše pa tudi glasba je glasna . meniji so tudi zelo vredu:
predlagam

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close