Najdi forum

problem glede neta

Ko hočem odpreti najdi.si mi napiše: a je kašen virus to?

The requested Web page has been blocked by your system administrator.

Please contact your system administrator for further information.

Saj ti lepo napiše, da je to “virus administrator”?! 🙂

Odpri google, pa ti to ne bo napisalo…;-)))

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Ja zelo koristni nasveti, s katerimi si nimam kaj pomagat. Hotu sem samo vprašat če je že kdo imel takšno izkušnjo in kaj bi to bilo, da mi strani ne odpira v celoti. Ker mi še za ene dve drugi strani napiše spodaj: končano, napaka na strani, in to strani ki vem da delujejo in niso sumljive.

marko marko pa saj ti lepo napiše v čem je težava:

Ne vem kaj tu ni jasno?

Kateri sistemski administrator? A sem si sam blokiral, glede na to da je to osebni računalnik, katerega sam vzdržujem?

Se ta računalnik šverca preko kakega drugega uporabnika? Ali pa je del kakega poslovnega omrežja, kjer so omejili dostop? Vsekakor je tu vmes nek proxy oz aplikacija, ki jo nekdo drug upravlja.

Napiši nam http naslov pa bomo mi preverili kaj je s narobe s to stranjo.

PS: Katerega ISP uporabljaš?

Ne preko nobenega drugega uporabnika se ne švercam. gre za lasten internetni dostop doma. Imam 4Mb linijo. Modem omogoča tudi wireless prenos in pol sprejemam na wireless mrežni kartici. Krenkonj kaj pomenijo kratice ISP? A Internet service provider? No če pomeni to, pol povem da imam linijo od tuštelekom. Ne odpira pa mi strani najdi.si, in napiše:

Please contact your system administrator for further information.

Hotu sem vprašat če je možno da obstaja kakšen virus ki bi mi blokiral dostop do strani, da ko hočem odpret to stran napiše tole kar sem zgoraj navedel.

Hvala vsem za odgovore.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close