kako naredit logotip
pozdravljeni
rada bi naredila logotip za firmo…itak se ustavi že na začetku, ker ne vem kaj in kako. vem, da bi bilo najlažje dat to nekomu narest, ampak jaz bi ga rada naredila sama.
slikca bi bila čisto preprosta CAT bager in actros kiper kamion v bistvu ne bi bila prov slikca ampak samo obris bagra in kamiona, poleg še ime firme in naslov. to bi potem shranila v računovodski program, da bi izpisovali fakture z logotipom in to bi tudi natisnila na kuverte.
zdaj pa ali obstaja kakšen program in kako, kje, bla bla bla….začeti…vrjetno moram najprej najti slikce, ki pa jih ne najdem take kot bi rada, ke rso povsod slike slike in ne kot če bi nekdo narisal z roko…pa ne me zdej poslat risat, ker nimam pojma…
če je komu kaj jasno kaj bi rada in če se komu da pomagat bi bila zelo vesela
najlepša hvala
Samo malček razmišljanja v zvezi z logotipi in celostno grafično podobo.
Sasheen, logotip je samo del celostne grafične podobe vsake firme. Spodbudno je, da se naloge lotevaš sama, vendar kot kaže brez osnovnih izkušenj za grafičnimi programi in programi za obdelavo fotografij in clipartov. S firmo, ki nudi izdelavo celostnih grafičnih podob, je običajno možen dogovor o oblikovanju logotipa, ki se kasneje lahko po potrebi dograjuje z ostalimi aplikacijami grafične podobe. S tem znižamo začetni vložek, ko se firma še uveljavlja na trgu – logotip pa je kakovosten, saj je od tega odvisen tudi image firme. Medtem pa se lahko posvetimo drugim pomembnim nalogam, ki jih ob začetku poslovanja ni malo.
Moj prijatelj ima firmo za izdelavo napisov itd., logotipi pa so mu hobi. Kolikor vem, za izdelavo logotipa še nobenemu ni računal, če je pri njem potem naročil kaj iz njegove dejavnosti, tako da je to, če ti finance predstavljajo problem, najlepša rešitev.Spletna stran:
Če pa bi se hotela tega sama lotiti, te pa čaka vsaj dva meseca trdega študija, če želiš imeti kolikor toliko zadovoljiv rezultat, tako, da le poslušaj Tajfuna; on ve, kaj ti napiše.
Forum je zaprt za komentiranje.