Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija otroški računalniki – laptopi

otroški računalniki – laptopi

Sinu bo kmalu dopolnil 4 leta in malo razmišljam o darilu.
Mož si je nekako zamislil otroški računalnik.Po pravici povedano sem na hitro preletela net in ne vem kaj vse ponujajo ti Mali Vediji ipd., kolikor sem uspela dognat je več teh kompjuterčkov.

Ima kdo doma katerega izmed modelov in kako se obnese? Ne bi rada kar na blef dala toliko denarja, da ugotovim, da je zadevca brezveze.

Se vam zdi, da se otroci zamotijo oz. se vam zdi ok?

Jaz mislim, da je cena mnogo previsoka za to, kar ti mali vediji ponujajo. Po mojem je bolj smiselno otroku na “pravi” računalnik naložiti podobne igrice, ki jih na internetu najdeš malo morje, pa še zastonj. Ali v končni fazi, tudi če kupiš kakšno orignial kvalitetno igrico na CDju.

Moje mnenje.
Meni se pač zdi tistih 50 evrov res preveč.

Mi smo kupili otroški računalnik Mali Vedi. Sin ga je zelo malo uporabljal, ni bil tako zanimiv kot moj računalnik. Sedaj 6,5 letih pa smo mu kupili PSP, super stvarca. Z interneta smo mu naložili gor kar nekaj zanimiv igric.
Lp

Če kupiš mali vedi zaradi igric je vsekakor preveč. Kaj pa ostale stvari na njem, to ima ceno. Mi smo, ko je bila mala oba predelal, vsem je bil všeč. Igric pa itak sploh gor ni bilo. Kao malo primerno učenje skozi igro. Igric pa ni bilo. Tako da..

Naš tavelik ga je dobil Vedija lani za dedka mraza (no, bolj Miklavža, ker smo imeli službenega dedka mraza tolk prej :)), ko je bil star 3 leta in 3 mesece.

Nikoli ga nisem učila, kako se uporablja – pokazala sem mu le, kako se ga vklopi, izklopi, kje se da bolj na tiho. Ostalo je pogruntal sam.

Pred novim letom je že znal in poznal vse črke, pa kako se zapišejo številke.
Mene je skoraj vrglo na rit, ko me je vprašal, kaj pomeni tista beseda, ki jo je prebral po črkah.
Je pa zelo ponosen na to, da toliko zna 🙂 tako da že uči bratca (2,5) črk in številk.

Je pa res, da vseh ne pritegne tako, kot je mojega. Vedi je bil pri nečaku in nečakinji totalno zgrešen nakup. Nečak je bil bolj vesel starega atijevega računalnika.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close