Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Optika – operaterji – izkusnje

Optika – operaterji – izkusnje

Spodaj sem sprasevala o t-2, pa se zdi, da je bolj tako-tako.

Kaksne izkusnje imate pa z drugimi operaterji? Imeli bi pa trojcek oz TV, net in telefon.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Kdo pa še je? Amis, kolikor vem, ne ponuja prek optike.

Imamo t2 – trojček preko optike. Zelo zadovoljni. Zvok in slika kot se šika.
Preden so nam pripeljali optiko je bilo nekja manjših težav s televizijo. Vedno so poštimali v najkrajšem možnem času. Kolikor vem so preko optike težave izjemoma, bolje rečeno jih sploh ni. Tisti, ki imajo težave s storitvami T2 prav gotovo nimajo optike.
Saj lahko poskusiš, časovno nisi vezana na njih, nimaš nobenih obveznosti do njih (razen položnic). Če ne bodo zadovoljevali tvojih pričakovanj se lahko brez težav in stroškov odjaviš.

Siol tudi ima optiko. Sama sem bila tudi zainteresirana za njih. Sem se premisnila, ko so mi rekli, da moram drugi komnikator plačat mislim, da je bilo takrat okrog 180€ oziroma mi ga dajo za simbolično ceno, če se vežem za 2 leti.

imamo siolov trojček na optiki, smo zadovoljni. v primeru težav pokličeš njihovo brezplčano tehnično pomoč, če se da uredijo že po telefonu, če ne ti v najkajšem možnem času pošljejo področnega operaterja. po moji izkušnji: v eni uri je bil pred vrati zelo prijazen in odgovril na vse in tudi že imel z seboj kar je bilo predvideno da bo treba menjat. no na srečo ni bilo potrebno, so v vmesnem času popravili dalinjsko. domnevam pa da je pri T-2 podobno, ne nazadnje gre za konkurenco, najbrž je pomembno le za kak denar pri kom kako kvaliteto dobiš.

Mene je prepričalo to, da pri T-2 ni stroškov priključnine čeprav ni časovne vezave. Naročniško razmerje lahko poljubno spreminjaš ali tudi prekličeš. Kot potrošniku mi kar nekaj pomeni to, da se lahko svobodno odločam, če operater ne ponuja obljubljenih storitev. Tako me še vedno glava peče, da sem prešla na Simobil, kjer sem pogodbeno vezana za dve leti.

Na optiki pa sem zdaj od aprila in ni nobenih težav. Dela vse kot mora. Sem pa slišala kritike na račun vseh ponudnikov.

Tocno zato je tudi meni vsec t-2, pa se najcenejsi intrenet ima.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close