Najdi forum

Kaj zmore ta mali pc, npr. v primerjavi z Assus ee?. V časopisu Total piše da bo stal manj kot 100€.

Rabim nekaj predvsem za pisaje, če bi se obnesel tudi kot okvir za dig slike pa tudi ne bi bilo slabo.

še link moram dodat:

http://www.jointech.com.hk/jl7100.html

Njegov glavni problem je operacijski sistem WinCE, kar pomeni, da naj ne boš mogel namestiti nobenega izmed klasičnih in drugih programov, ki si jih vajen iz “tavelkih” Windowsov. tudi linuxa verjetno ne.
Torej, točno moraš vedet,za kaj boš rabil, za splošno rabo pa (jaz) odsvetujem.

Če rabiš le za pisanje in digitalni okvir bo dovolj dober. Da se bodo le držali obljubljene cene…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Sam sem pred kratkim naroču po net asus eee pc za točno 270 eur.
Sam ne bi kupoval pc za tako nizko ceno kot je 100ur ali celo manj.
poleg tega ma moj linuxe, ki so kompatibilni z windows xp in lahko mam oba operacijska sistema, al pa sam taljubšega.

Če ne bom mogel na njem uporabljat Word, Open Office ali kak drug program za pisanje si z njim res ne bom mogel dosti pomagat, samo čemu bi pa potem bil namenjen?

Jz sm si ga nabavu in je čisto zadovoljiv. Win Xp, word, excel,openofice vse se da enostavno naložiti in uporabljati pravtako internet. Uredu stvarca…

Kje si ga pa nabavil? Pri nas jih še ne vidim v prodaji.

V zadnjem Moj mikro so opisi malih pc-jev, samo JL 7100 ni zraven.
Je komu kaj znano če je ta že zaživel in kje bi bil dosegljiv?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close