Najdi forum

črkovalnik

Pozdravljeni! Rada bi vedela, kje se da dobiti črkovalnik za francoski jezik in kako se ga namesti v Word? Hvala!

In imaš katero ver. offica ??

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Office 2003.

Odpri word

Orodja
Jezik
Nastavi jezik

potem pa pač obkljukaš Željeno.

Vem, samo tam francoščina ni označena s kljukico ABC in mi ne popravlja, ko pišem. Zato sem mislila, če se to da kako dodati.

V programu Microsoft Windows kliknite meni Start, pokažite na Programi ali Vsi programi, nato Microsoft Office in Microsoft Officeova orodja ter kliknite Microsoft Office 2003: nastavitve jezika.
Kliknite jeziček Omogočeni jeziki.
V polju Jeziki na voljo izberite jezik, ki ga želite omogočiti.
Kliknite Dodaj.
Če se izvaja kateri koli program iz zbirke Microsoft Office, vas orodje o tem obvesti in samodejno zapre programe. Funkcije, ki ste jih omogočili za jezik, se bodo pojavile naslednjič, ko boste zagnali Officeov program.

Opomba Če želenega jezika ne vidite ali pa ob jeziku v polju Jeziki na voljo vidite (omejena podpora), boste morda morali namestiti dodatno sistemsko podporo za jezik. Podpora, ki je na voljo, je odvisna od operacijskega sistema, ki ga uporabljate.

pred leti smo morali zaradi tega kupiti francosko verzijo offica, ni šlo drugače.

Izvedela sem, da ima neka angleška verzija offica tudi to možnost. Mislim, da bo uspelo. Hvala za trud.

Izvedela sem, da ima ena angleška verzija offica tudi to možnost. Mislim, da bo uspelo. Hvala za trud.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close