nov telefon “žre” baterijo
Se pravi, da so Nokie v redu. hehe, Ni treba pri novejših več čakat da se sprazne, lahko kar dofilavaš kadar češ. Pa tudi ugasnjen ni treba da je. Jaz še nikoli nisem ugasnila, da ga filam. Se je prej sam ugasnil, ker nisem videla, da je prazen. Novejše modele kar filaj, kadar ti paše. Z baterijami je pa čist tako, če imaš srečo je v redu, če ne pa se zajebavaš. Moja baterija od Nokie dela brez pripomb. Nikoli ni ugasnjen, in ga tudi dofilavam in je čist ok. Da se prazni baterija ko spim, pa prvič čujem. Nekaj pač ni v redu z njo. Saj če bi dolgo delale, ne bi kupoval novih tel. Saj je baterija skor največji strošek. Ali nimam prav.lp
Lejte, 4 v družini smo in vsi imamo S-E, pa prej smo imeli tudi S-E, pa nikoli ni bilo nobenih težav. Ob zmerni uporabi držijo 4-5 dni, polnimo jih kadarkoli, nikoli jih ne ugašamo…
Ta pa mi nagaja, pa me zanima, ali lahko uveljavljam garancijo, stvarno napako… karkoli pač, ker telefon ni OK in ne ustreza obljubljenim karakteristikam.
S signalom ne bi smel biti problem, ker sicer bi tudi komu drugemu doma žrl baterijo, ne samo meni, saj smo vsi pri Simobil.
Tudi jaz sem pred kratkim menjala telefon-iz S-E na S-E. Tudi meni je žrlo baterije. Odšla sem nazaj v trgovino, kjer mi je povedala, da imam napačno nastavljeno omrežje. V nastavitvah izberi :
samo gsm omrežje, je možno, da imaš vključeno omrežje gsm im gprs. Tako da se telefon kar naprej trudi iskat- posledično porablja baterijo.
Čao
Forum je zaprt za komentiranje.