Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija sms (Slovenija-Hrvaška) koliko stane in kdo ga plača (vsak 1/2)?

sms (Slovenija-Hrvaška) koliko stane in kdo ga plača (vsak 1/2)?

Prosim za informacijo kako je s SMS na relaciji Slovenija – Hrvaška. Koliko stane in kdo ga plača, vsak 1/2 ali tisti ki ga pošilja.

hčerka je na morju na Hrvaškem, pa da ne bi preveč zapravila, me zanima katera varianta je najbolj ugodna, da smo v stiku.

za nasvete se že vnaprej zahvaljujem.

lep dan

Če ti pošiljaš sms plačaš le ti po ceniku slov. operaterja, hčerka pri prejemu in vsi, ki so v tujini za sprejem sms-ja ne plačajo NIČ.
Drugače pa je če ona pošilja sms, ki ga plača tako kot računa tuj operater za poslan sms, torej je obratno dražje!
Če jo kličeš plačaš ti toliko, kot če bi jo klicala če bi bila v Sloveniji, ona pa za prevzem klica plača po ceniku tujega operaterja! Če ona kliče tebe plača ona vse, pa še dražje je če le sprejme.
Če ti kličeš nekoga na mobilni telefon….. ali zmeraj veš kje je? Torej plačaš če si ti v Sloveniji zmeraj čisto normalno ceno, tisti ki pa je v tujini pa za vsak prejet ali oddan klic mora plačati tam!
Priporočam da pokličeš brezplačno številko tvojega operaterja in ti bodo rade volje pomagali!

Če je pri Si-Mobilu, so preko hrvaškega operaterja VIP med 18.in 19.uro brezplačni SMS. Mi smo pisali cele romane zastonj, hehe.
Če je pri Mobitelu, naj kot hrvaškega operaterja izbere T-Mobile (ni zastonj, je pa najbolj ugoden).

Za zastonj smse med 18h in 19h s hrvaske moras najprej poslati prazen sms na st. 0038591702233 ko si ze v omrezju VIP.
Oz. Odgovoriti (lahko s praznim sms-om) na pozdravni sms, ko vstopis v VIP omrezje, ampak tega ne dobijo vsi…

No to pa prvič slišim. Jaz tega nisem naredila, pa nimam nobenega sms, poslanega med 18.in 19.uro obračunanega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close