Najdi forum

notesnik- laptop

pozdravljeni

hčeri,gimnazijki nameravam kupiti notesnik… kar se računalnikov tiče sem popoln laik, ob izbiri v trgovini pa v totalni temi. vem samo to, da naj bi bil zaslon 17″, imel naj bi brezžično povezavo za internet ter dobro grafično kartico, dober polnilnik….ter normalno ceno.še to ali so hp-ji res med boljšimi? že vnaprej se zahvaljujem za vse nasvete in vas lepo pozdravljam
leni

Niti HP-ji niso več tisto, kar so bili. Pa še vizualno delujejo nekam zastarelo, se ti ne zdi. Izberi raje Toshibo ali DELL-a. Malce dražji bo zaradi dobre grafične kartice, wireless imajo pa danes tako že vsi.

Ali kdo ve, zakaj so na mimovrste umaknili iz prodaje Toshibo Satellite P300-135? Bila sem že odločena za nakup, pa ga ni več (tudi na enaA ne).

http://www.kotar.si/aktualno/prenosniki_toshiba_satellite_l40-14h_p300-135_a200_l350-10b.html

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

To sem videla, vendar me je zaskrbelo, ker so zgoraj navedeni prodajalci res na hitro umaknili mašino iz prodaje. Še pred dobrim tednom sta jo oba imela v ponudbi. Če ni nobenih “hakelcov”, se bom pač odpravila h Kotar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close