dvd
Živjo!
Zanima me kolikšna je možnost da kupiš popolnoma zanič DVD-je… Namreč včeraj kupim v kompletu 30dvdjev+r (creation, optical media 16X) in vsakič ko zapečem, noče predvajat videa, dvd-predvajalnik pa ne prepozna niti diska.. čeprav nero napiše da je bilo vse uspešno in brez napak.
Naj zdaj vržem stran vse in kupim nove? Omenim pa še to, da je pekač star komaj 3mesece in podpira najnovejše tehnologije…
Pvri dvd ki sm ga zapekel ga dvd predvajalnik ni preopznal, račuanlnik tudi ne, pol sem zapekel nasledn dvd ga predvajalnik ne prepozna računalnik pa od 3filmov ki sm jih gor dal predvaja samo enega, za druga napiše da ne mora odpreti.. isto ko sem zapekel tretji dvd.
sam sj je creation dobra znamka ali?? sicer pa v nasledno kupim samo še verbation znamko pa philips!
Pozdrafček!
Po moje ne bi smela biti problem hitrost…no, vsaj mislim, da ne…
Jaz vselej uporabljam DVD-je Verbatim ali Traxdata oz. Philips in sem zadovoljna – lahko jih gledam na računalniku IN DVD predvajalniku
Morda je problem v DVD-/+R???
Nekateri predvajalniki prepoznajo samo DVD-R oz. DVD+R…
LP
Vsekakor so tudi DVD-ji nekakovostni. Pred kratkim je revija SWP Power brezplačno kot nagrado ob sklenitvi naročniškega razmerja delila DVD-je, ki so bili skoraj vsi zanič…No. ja, saj vem, šenkanemu konju se ne gleda v zobe pa vendar.
Forum je zaprt za komentiranje.