Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Nakupovanje preko eBay in drugih

Nakupovanje preko eBay in drugih

Koliko vas kupuje preko eBay ali preko drugih, skratka po internetu? Ste zadovoljne. Jaz sem sedaj čist not padla,kaj vse dobiš in cene so ugodne, samo naročit se pa še nič ne upam.

Moj mož že 11 let kupuje na ebay-u

tudi jaz premišljujem o tem, vendar se ne morem odločiti, ker sem pri angleščini bolj “bosa”, tako da javi,kako ti bo kaj šlo, da bom dobila info iz prve roke, če boš seveda pripravljena deliti izkušnje…

Jaz sem si hotela dopijke kupit, pa sem ugotovila da me bodo zaradi poštnine prišle kar 20 evrov več, tako da me je minilo.

Imam pa znanko, ki noro nakupuje preko ebaya in je ful zadovoljna.

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Jaz sem kupila veliko cunjic za tamaladva. Je pa res, da če je znamka smešno poceni, je ali ponaredek ali z napako ali kos, ki ga nihče noče ali pa rabljeno. Ker če ni nič od naštetega, se vsi zagrebejo, potem pa ni več tako poceni, ker cena strmo narašča. So pa rabljene cunjice čisto druga kategorija kot pri nas. Veliko hudih znamk, ki se jih pri nas verjetno niti ne dobi. Zase nisem kupovala pa še ničesar, ker nisem po JUS-u. 🙂

Malo je treba popazit, ker se pojavlja veliko kraj identitete – se posebej pri kakih Iphonih in podobni robi. Pri cunjah do zdaj nisem imela tezav. S Kitajske pa tudi ne narocat, ker prodajo po 30X isti predmet – problem je pomanjkljiva zakonodaja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close