Najdi forum

Sedenje za računalnikom

Imam neodložljivo službeno delo, ki zahteva delo na računalniku tudi po 10, 12 ur na dan.
Čisto sem že polomljena.

Poznate kakšen trik, da me bo manj bolel vrat, oči, cela hrbtenica? Da bodo oči manj rdeče?

Kakšen teden, dva, še zdržim, potem pa bo konec …

Glede na to, da delaš toliko ur, potem verjetno veš zakaj. Za to si sigurno stimulirana in je rezultat na TRR.

Tako si lahko privoščiš tole:

http://www.spinalis.net/index.php?option=com_content&view=article&id=102&Itemid=52

In boš lažje sedela, ter še več zaslužila! :)))))

namesto, da daješ 470 eur za ta spinalis stol, si kupi za desetino tega fizioterapevtsko žogo in sedi na njej, kakor priporočajo mnogi ortopedi in fiziatri.

Za oči meni pomagajo kapljice systane.
Imam spinalisa. Ko je kriza, še kosmodisk.

rit na žogo pa bo

Za utrujene oči si kupi kapljice VAsine, zamenjaj stol za žogo ali stol klečalnik oz. privošči svoji hrbtenici stol Spinalis.

Po službi namesto na kavč pa na kolo, v kakšen hrib.

Upam da se ti čimprej skrajša delovnik.

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Kako naj sedimo na žogah. Ni primerna če dosti vstajaš, se obračaš k strankam. Pa tudi smešno zgleda če uradnica v krilu sedi na žogi, pa tudi če hočeš udobno sedeti si moraš krilo zavihat.

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Nobenega trika ni. Vsake pol ure ali pa uro naredi nekaj osnovnih vaj, malo vstani s stola, pa bo dovolj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close